Może i się rozwija w polsce najszybciej ..ale poza jakąś grupą ludzi mało kto słyszy o esporcie.... W chinach to prawie narodowa dyscyplina ... Nie porównuj kolego chin do polski ... Może za 5-10 lat taka spółka będzie warta dużo ale teraz ?
Jakby działała na chinskim rynku to co innego ... Pewnie była by teraz warta krocie ...a u nas ... ...szorowanie po dnie od paru lat ...
Wąska grupa ludzi słyszała w Polsce o esporcie? Serio tak myślisz czy tylko próbujesz nieudolnie naganiać na spadki. Spółka która od 5 kwartałów przynosi zyski i która stabilnie się rozwija w końcu zostanie zauważona przez rynek...
Ot wypowiedział się 'znafca' który pojęcia nie ma o spółce.
Za to ten, który wie najwięcej (Wkm) redukuje swój pakiet o połowę.
Ale 'znafca' przecież wie lepiej, on przecież zawsze pod prąd płynie :))))) słuchajcie taki 'znafców' a wasze tysiące zamienicie na złotówki.
Tak żadna fir.od ger.na gpw niema takich umów jak oni Amerykanami i chnolami tylko zobaczymy czy to starczy na tą wycenę co pisali zobaczymy poczekamy i się wyjaśni
Zastanawiasz sie na wejsciem w cos o czym nie masz pojęcia? Chcesz wejść w papier uważaj więc bo pod nim leży wielkie gów...o - nie wdepnij. A raczej nie naganiaj.
Tak ,rozumiem i pewną orientację co do raportów mam. Myślałem tylko, że była ostatnio jakaś sensowna rekomendacja z wyceną,która mi umknęła . I jeszcze jedno.Mam w dupie jakieś tam naganianie bo to nie w moim stylu. A pytam o papier dlatego, ponieważ moje systemy wygenerowały ostatnio wybicie z dwóch solidnych formacji cenowych. Klin Zniżkujący i Podwójne Dno. Myslałem ,że dowiem się tutaj wbrew pozorom czegoś sensownego, oczywiście nikomu ,niczego nie ujmując.
Mnie tutaj zwabiło, nie tylko wybicie z powyższych formacji, ale również ostatnia umowa. Moim zdaniem zbyt ważna w sensie prestiżowej firmy z którą została zawarta. I nie sądzę, żeby to był tzw. "wał",biorąc pod uwagę, że w ostatnim czasie KNF bardziej aktywnie przygląda się informacjom płynącym ze spółek. Reagują dość szybko. Co parę dni otrzymuję alerty z KNF Z OSTRZEŻENIAMI.
A facebook to nie poważna firma ? A Era GSM to nie poważna firma? A Microsoft to nie poważna firma? Ludzie kiedy wy zrozumiecie ze oni zawierają te pseudoumowy z takimi gigantami w jednym celu upychania kolejnych emusji w rynek. Z samych tych umów nic nie wynika i nie ma z nich żadnych zysków. Nie ma zysków z prostego powodu MacroGames nie produkuje nic co mogli by sprzedać tym gigantom. A ci giganci podpisują codziennie dziesiatki tego typu umów bo wiedzą że jedna tam 100 może przynieść kokosy. A nie boją sie podpisywać tych umów bo w nich niema żadnych konkretów, żadnych kwot, żadnych zobowiazań i kar umownych tak cieżko to wam pojąć?
Dnia 2017-08-07 o godz. 10:06 ~PDZ napisał(a): > I jeszcze jedno.Mam w dupie jakieś tam naganianie bo to nie w moim stylu. > A pytam o papier dlatego, ponieważ moje systemy wygenerowały ostatnio wybicie z dwóch solidnych formacji cenowych. > Klin Zniżkujący i Podwójne Dno.
Koleś, jak widzisz, możesz sobie te systemy w d. wsadzić. Klina, to sobie wypij po weekendzie, bo zaliczysz emocjonalne podwójne dno.
Umowa obejmuje udzielenie Emitentowi prawa do korzystania m.in. z marki jak i kontentu, grafik oraz zdjęć Licencjonodawcy. Wynikiem realizacji przedmiotowej umowy będzie również produkcja i wydanie aplikacji mobilnej na rynek międzynarodowy. Dodatkowo, dzięki umowie, Emitent będzie miał możliwość dotarcia do ponad 700 mln. osób miesięcznie za pośrednictwem platform medialnych, wydarzeń i produktów Licencjonodawcy.
Emitent w ramach przedmiotowej współpracy planuje uruchomić na koniec września 2017 roku światową premierę pierwszej aplikacji NatGeo Wild Colors.
Dnia 2017-08-07 o godz. 12:11 ~ziutek napisał(a): > Emitent w ramach przedmiotowej współpracy planuje uruchomić na koniec września 2017 roku światową premierę pierwszej aplikacji NatGeo Wild Colors.
kończę już skup, weszło wszystko w przedziale 27 - 28 gr stoję jeszcze po 26 gr bo tu powinna zatrzymać się korekta, a po raporcie powinno się zacząć to co nieuniknione...
Dnia 2017-08-07 o godz. 15:01 ~Zeus napisał(a): > po dobrym raporcie nikt już tego nie zatrzyma, > wybicie na stałe powyżej 50gr to minimalny zasięg na początek...
coś koledze się pomieszało, początek identyczny ale coś jednak nie pasuje, ja tu zaglądałem kilka lat temu ale walor w moich rękach jest pierwszy raz...
Dnia 2017-08-07 o godz. 16:15 ~ziutek napisał(a): > Dnia 2017-08-07 o godz. 16:10 ~Zeus napisał(a): > > widzę, że fakty nie trafiają, typowy ignorant... > > Nawet u się mu ip mylą, od tego słońca, o którym pisał, że mu grzało mocno. Boi się tej środy, bo może mu znowu przygrzać. :)
Przeciez to caly www, ktory zblaznil sie 3 Wojna Swiatowa.
Zeus za 2 tygodnie sladu po tobie tu nie bedzie jak kolejny raz zjedzie to na 20 groszy. Takich dzieciaków jak ty co wierzyli w te bajki o mega kontraktach i umowach były tu setki.
kich
Może i setki takich jak ja tu już było ale mnie jeszcze nie. Poczytaj moje posty na Mirbudzie z grudnia kiedy wchodziłem po 72 grosze, Na LaurenPeso przy 4 groszach jakieś dwa lata temu, Bumech przy 70 gr Wszystko można sprawdzić i wtedy poznasz jakim inwestorem jestem.
Przez 15 lat zajmuję się inwestowaniem i największą wpadkę miałem na początku na Elektrimie. Tego forum jeszcze nie było a ty bawiłeś się w piaskownicy albo uczyłeś się chodzić. Ja już wtedy zdobywałem doświadczenie na giełdzie
po takim pojedynczym wybiciu musi być korekta, to jest więc niezbędna reakcja dla dalszych wzrostów, dużo dobrego dzieje się w firmie żeby to długo miało stać w miejscu, nie polecam inwestowania na tydzień czy dwa, tu są dość niskie obroty i łatwo sterować kursem dlatego warto uzbroić się w cierpliwość