• Przyszlosc Autor: ~Qwerty [31.0.33.*]
    https://stooq.pl/n/?f=1190170

I co naganiacze.
  • Re: Przyszlosc Autor: ~przyszłość [46.148.157.*]
    i co w związku z tym kolego ?

co ma mgames do tego ?
  • Re: Przyszlosc Autor: ~Akcjonariusz [89.71.115.*]
    To, że w Europie dzieje się pododobnie i to w Polsce esport rozwija się najszybciej. A Mgames siedzi w tym od początku i swoje zaangażowanie rozwija.
  • Re: Przyszlosc Autor: ~złudnaPrzyszłość [37.47.84.*]
    Może i się rozwija w polsce najszybciej ..ale poza jakąś grupą ludzi mało kto słyszy o esporcie.... W chinach to prawie narodowa dyscyplina ... Nie porównuj kolego chin do polski ... Może za 5-10 lat taka spółka będzie warta dużo ale teraz ?

Jakby działała na chinskim rynku to co innego ... Pewnie była by teraz warta krocie ...a u nas ...
    ...szorowanie po dnie od paru lat ...
  • Re: Przyszlosc Autor: ~Zeus [5.172.238.*]
    Wąska grupa ludzi słyszała w Polsce o esporcie?
    Serio tak myślisz czy tylko próbujesz nieudolnie naganiać na spadki.
    Spółka która od 5 kwartałów przynosi zyski i która stabilnie się rozwija w końcu zostanie zauważona przez rynek...
  • Re: Przyszlosc Autor: ~Hillela [46.238.247.*]
    Na pewno jest lepsza jest od CIm.tam to tylko kredyt goni kredyt
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.154.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Nie ośmieszaj się golasie bez akcji. Gdybyś miał chociaż 10% mojej wiedzy w temacie to brałbyś kredyt na zakup tych akcji...
  • Re: Przyszlosc Autor: ~AleWaŁ [66.102.9.*]
    I jeszcze w Providencie))))
  • Re: Przyszlosc Autor: ~Prokurator [77.89.99.*]
    Ot wypowiedział się 'znafca' który pojęcia nie ma o spółce.
    Za to ten, który wie najwięcej (Wkm) redukuje swój pakiet o połowę.
    Ale 'znafca' przecież wie lepiej, on przecież zawsze pod prąd płynie :))))) słuchajcie taki 'znafców' a wasze tysiące zamienicie na złotówki.
  • Re: Przyszlosc Autor: ~Mr_X [5.172.255.*]
    Lepiej słuchać Ciebie?
    Zapytaj tych co posłuchali tego naganiacza i sprzedali poniżej 30gr
    Takich typków powinno się karać finansowo za wprowadzanie ludzi w błąd...
  • Re: Przyszlosc Autor: ~Mr_X [5.172.255.*]
    Z milion złotych kary jeden z drugim by dostał i zaraz mniejszy śmietnik na forum by był
  • Re: Przyszlosc Autor: ~Lolek [37.47.174.*]
    To fakt firma dawno powinna być juz ukarana bo tyle razy co kłamała w komunikatach to się w głowie nie mieści że to jeszcze w obrocie jest.
  • Re: Przyszlosc Autor: ~Mr_X [94.254.226.*]
    Pisałem o tych wypisujących głupoty na forum i wprowadzających ludzi w błąd i dobrze o tym wiesz.
  • Re: Przyszlosc Autor: ~Hillela [46.238.247.*]
    Tak żadna fir.od ger.na gpw niema takich umów jak oni Amerykanami i chnolami tylko zobaczymy czy to starczy na tą wycenę co pisali zobaczymy poczekamy i się wyjaśni
  • Re: Przyszlosc Autor: ~PDZ [89.72.232.*]
    Przepraszam,a jaka jest wycena?
    Nie jestem w temacie i zastanawiam się nad wejściem w papier typowo technicznie.
    Z góry dziękuję.
  • Re: Przyszlosc Autor: ~Lolek [213.233.147.*]
    Zastanawiasz sie na wejsciem w cos o czym nie masz pojęcia? Chcesz wejść w papier uważaj więc bo pod nim leży wielkie gów...o - nie wdepnij. A raczej nie naganiaj.
  • Re: Przyszlosc Autor: ~Zeus [37.248.157.*]
    Tu chodzi o wycenę zyskowności podpisanych umów.
    Możesz poczytać raporty i się z nimi zapoznać. Będziesz miał lepszą orientację w sytuacji spółki
    Tak ,rozumiem i pewną orientację co do raportów mam.
    Myślałem tylko, że była ostatnio jakaś sensowna  rekomendacja z wyceną,która mi umknęła .
    I jeszcze jedno.Mam w dupie jakieś tam naganianie bo to nie w moim stylu.
    A pytam o papier dlatego, ponieważ moje systemy wygenerowały ostatnio wybicie z dwóch solidnych formacji cenowych.
    Klin Zniżkujący i Podwójne Dno.
    Myslałem ,że dowiem się tutaj wbrew pozorom czegoś sensownego, oczywiście nikomu ,niczego nie ujmując.
  • Re: Przyszlosc Autor: ~konik_polny [109.207.108.*]
    Chiński rynek się rozwija w przeciwieństwie do Mgames. Tutaj raczej chęć wybicia względem innych firm z branży.
    Mnie tutaj zwabiło, nie tylko wybicie z powyższych formacji, ale również ostatnia umowa.
    Moim zdaniem zbyt ważna w sensie prestiżowej firmy z którą została zawarta.
    I nie sądzę, żeby to był tzw. "wał",biorąc pod uwagę, że w ostatnim czasie KNF bardziej aktywnie przygląda się informacjom płynącym ze spółek.
    Reagują dość szybko.
    Co parę dni otrzymuję alerty z KNF Z OSTRZEŻENIAMI.
  • Re: Przyszlosc Autor: ~Lolek [213.233.147.*]
    A facebook to nie poważna firma ? A Era GSM to nie poważna firma? A Microsoft to nie poważna firma? Ludzie kiedy wy zrozumiecie ze oni zawierają te pseudoumowy z takimi gigantami w jednym celu upychania kolejnych emusji w rynek. Z samych tych umów nic nie wynika i nie ma z nich żadnych zysków. Nie ma zysków z prostego powodu MacroGames nie produkuje nic co mogli by sprzedać tym gigantom. A ci giganci podpisują codziennie dziesiatki tego typu umów bo wiedzą że jedna tam 100 może przynieść kokosy. A nie boją sie podpisywać tych umów bo w nich niema żadnych konkretów, żadnych kwot, żadnych zobowiazań i kar umownych tak cieżko to wam pojąć?
  • Re: Przyszlosc Autor: ~erka [94.254.146.*]
    Dnia 2017-08-07 o godz. 10:06 ~PDZ napisał(a):
    > I jeszcze jedno.Mam w dupie jakieś tam naganianie bo to nie w moim stylu.
    > A pytam o papier dlatego, ponieważ moje systemy wygenerowały ostatnio wybicie z dwóch solidnych formacji cenowych.
    > Klin Zniżkujący i Podwójne Dno.

Koleś, jak widzisz, możesz sobie te systemy w d. wsadzić. Klina, to sobie wypij po weekendzie, bo zaliczysz emocjonalne podwójne dno.
  • Re: Przyszlosc Autor: ~ziutek [31.11.128.*]
    Umowa obejmuje udzielenie Emitentowi prawa do korzystania m.in. z marki jak i kontentu, grafik oraz zdjęć Licencjonodawcy. Wynikiem realizacji przedmiotowej umowy będzie również produkcja i wydanie aplikacji mobilnej na rynek międzynarodowy. Dodatkowo, dzięki umowie, Emitent będzie miał możliwość dotarcia do ponad 700 mln. osób miesięcznie za pośrednictwem platform medialnych, wydarzeń i produktów Licencjonodawcy.

Emitent w ramach przedmiotowej współpracy planuje uruchomić na koniec września 2017 roku światową premierę pierwszej aplikacji NatGeo Wild Colors.
    Dnia 2017-08-07 o godz. 12:11 ~ziutek napisał(a):
    > Emitent w ramach przedmiotowej współpracy planuje uruchomić na koniec września 2017 roku światową premierę pierwszej aplikacji NatGeo Wild Colors.

A to się dopiero zdziwią. :)))))

• Re: Przyszlosc Autor: ~Zeus [31.0.127.*]
    kończę już skup, weszło wszystko w przedziale 27 - 28 gr
    stoję jeszcze po 26 gr bo tu powinna zatrzymać się korekta,
    a po raporcie powinno się zacząć to co nieuniknione...
    czyli 18 gr
  • Re: Przyszlosc Autor: ~ziutek [31.11.128.*]
    Dnia 2017-08-07 o godz. 14:42 ~erka napisał(a):
    > czyli 18 gr

To kurs telgamu, po wybiciu :)

• Re: Przyszlosc Autor: ~Zeus [31.0.127.*]
    po dobrym raporcie nikt już tego nie zatrzyma,
    wybicie na stałe powyżej 50gr to minimalny zasięg na początek...
    w środę nie wychodź z domu, bo znów będzie mocno grzało. A jak widać po ostatnich upałach, dobrze nie jest.
  • Kiedyś Wielki, teraz Zeus. Mania wielkości pozostała :))) Autor: ~erka [94.254.146.*]
    Dnia 2017-08-07 o godz. 15:01 ~Zeus napisał(a):
    > po dobrym raporcie nikt już tego nie zatrzyma,
    > wybicie na stałe powyżej 50gr to minimalny zasięg na początek...

https://www.bankier.pl/forum/temat_0-49-to-zapora,23881887.html
  • Zeus Autor: ~Zeus [31.0.127.*]
    coś koledze się pomieszało, początek identyczny ale coś jednak nie pasuje,
    ja tu zaglądałem kilka lat temu ale walor w moich rękach jest pierwszy raz...
  • Re: Zeus Autor: ~erka [94.254.146.*]
    a jednak słoneczko przygrzało. Nie jesteśmy kolegami.
  • Re: Zeus Autor: ~Zeus [31.0.127.*]
    widzę, że fakty nie trafiają, typowy ignorant...
  • Re: Zeus Autor: ~ziutek [31.11.128.*]
    Dnia 2017-08-07 o godz. 16:10 ~Zeus napisał(a):
    > widzę, że fakty nie trafiają, typowy ignorant...

Nawet u się mu ip mylą, od tego słońca, o którym pisał, że mu grzało mocno. Boi się tej środy, bo może mu znowu przygrzać. :)
  • Re: Zeus Autor: ~Scorpio [194.168.89.*]
    Dnia 2017-08-07 o godz. 16:15 ~ziutek napisał(a):
    > Dnia 2017-08-07 o godz. 16:10 ~Zeus napisał(a):
    > > widzę, że fakty nie trafiają, typowy ignorant...
    >
    > Nawet u się mu ip mylą, od tego słońca, o którym pisał, że mu grzało mocno. Boi się tej środy, bo może mu znowu przygrzać. :)

Przeciez to caly www, ktory zblaznil sie 3 Wojna Swiatowa.
    Dnia 2017-08-07 o godz. 16:10 ~Zeus napisał(a):
    > widzę, że fakty nie trafiają, typowy ignorant...

https://www.bankier.pl/forum/temat_coraz-wiecej-o-e-sport-w-polsce,23714859.html
    Poważnie nie widzisz, że to są różne IP?
    https://www.bankier.pl/forum/temat_tygodniowy-turniej-na-tauron-arenie,25386793.html

tutaj też
    wielonikowcu, naganiaczu, taki z ciebie cwaniaczek
    po co pisałeś o kupnie MGames:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-uwaga-pozytywne-info-w-drodze,25293271.html
    żeby cię grubiej ubrać. Jak widać, udało się. :)))
    A nawiasem, info było.
  • wielonikowiec Autor: ~Zeus [31.0.127.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-uwaga-pozytywne-info-w-drodze,25298799.html

jak widać bezczelnie kłamiesz, nie kupiłeś w wtedy w dołku i teraz chcesz żeby ta cena się powtórzyła, nie znoszę kłamców...
  • Re: wielonikowiec Autor: ~Lolek [213.233.147.*]
    Zeus za 2 tygodnie sladu po tobie tu nie bedzie jak kolejny raz zjedzie to na 20 groszy. Takich dzieciaków jak ty co wierzyli w te bajki o mega kontraktach i umowach były tu setki.
    kich
  • Doświadczenie... Autor: ~Zeus [31.0.120.*]
    Może i setki takich jak ja tu już było ale mnie jeszcze nie.
    Poczytaj moje posty na Mirbudzie z grudnia kiedy wchodziłem po 72 grosze, Na LaurenPeso przy 4 groszach jakieś dwa lata temu, Bumech przy 70 gr
    Wszystko można sprawdzić i wtedy poznasz jakim inwestorem jestem.

Przez 15 lat zajmuję się inwestowaniem i największą wpadkę miałem na początku na Elektrimie. Tego forum jeszcze nie było a ty bawiłeś się w piaskownicy albo uczyłeś się chodzić. Ja już wtedy zdobywałem doświadczenie na giełdzie
  • Re: Doświadczenie... Autor: ~mis [46.148.157.*]
    czyli kolego co obstawiasz w najbliższych tygodniach ?

będzie wzrost ?
  • Re: Doświadczenie... Autor: ~Zeus [31.0.120.*]
    po takim pojedynczym wybiciu musi być korekta, to jest więc niezbędna reakcja dla dalszych wzrostów,
    dużo dobrego dzieje się w firmie żeby to długo miało stać w miejscu,
    nie polecam inwestowania na tydzień czy dwa, tu są dość niskie obroty i łatwo sterować kursem dlatego warto uzbroić się w cierpliwość
  • Re: Doświadczenie... Autor: ~Proce [188.146.37.*]
    Cierpliwosci, przyjdzie czas na mgames, w tym tygodniu raport
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.