Co oni tacy transparentni ? niby 3 wnioski złożyłem coś janusze knują .już mi na tych akcjach nie zależy na energii odrobiłem ale strata boli przestrzegam !!!
Raport tez jakis szczegowy, nawet o skupie akcji do 2019 napisali. Ciekawe do ilu musialo by spas zeby w koncu zaczeli skupowac akcje. Byc moze jeszcze nizej wyceniaja wlasna firme
Już drugi raz podają prognozy !!!! tak trzymać !!!!ale przychodzą myśli i widzę drugie dno ale niech tam będzie już na zawsze !!!! Ted trzymamy kciuki !!!! Raport wydaje mi się dobry są zyski przepływy spadły zysk też wycena śmieciowa ale cóż interes rodzinny !!!
sytuacja na rynku jest zła .wszystkie firmy z branży straciły .trzeba czekać na przetargi !!!jest zysk i to jest najważniejsze !!! wycena śmieciowa- zobaczcie wycenę porównawczą !!!
Póki co cieszę się, że nie wysiadłem. Polimexy, bumechy i inne na które chciałem scedować entka poleciały na pysk. Teraz wiem, będę tu do końca. ps. ukłony dla Pana Sternika.
Chyba zdają sobie sprawę ,że nikt akcji nie ruszy ( lata dołowania) chyby żeby +30% . jest o czym myśleć o co Tadeuszowi chodzi ? ja wietrze teorie spisku .jedno jest pewne chodzi o kasę
pisałem !!!! już tylko 27000 zostało ..... nic się nie zmieni ..jedno pocieszające ,że drobni trzymają!!!! zobaczymy czy za 2017 będzie dywidenda ....przecież z czegoś musza żyć
Ech wiatraku, tu za chwile mozemy zobaczyć setki tysięcy akcji tak na sprzedaż jak i na kupno. Jedno pewne, ta gra nie może trwać w nieskończoność. Trzeba być twardym i życzyć inwestorom tytanowych jaj jak i zdrowej odbytnicy.
zastanawiam się o co im chodzi ? złożyli by ciekawą propozycje zeszli z giełdy !!!! męczą ludzi i siebie!! jest pewne ,że przyspieszają być może rozwiązanie blisko .