jak tam twoja korekta na 10.60? A ze stwierdzeniem że podpisanie ustawy OZE przez prezydenta jest już w cenie to pojechałeś po bandzie. Wczoraj twierdziłeś że nie podpisze. W sumie powinienem używać liczby mnogiej zwracając sie do ciebie. JOKERYPOZERY.
A co ma piernik do wiatraka ? Spadało bo miało powody zeby spadać niekorzystne umowy, słabe wyniki i słaba sytuacja na rynku, a wzrosty bez korekt nie sa zdrowe i spadanie bedzie znowu bolesne :)
Dnia 2017-08-04 o godz. 19:15 ~Joker napisał(a): > ... Spadało bo miało powody zeby spadać niekorzystne umowy, słabe wyniki i słaba sytuacja na rynku, a wzrosty bez korekt nie sa zdrowe i spadanie bedzie znowu bolesne :)
Bzdura totalna, im lepsze wyniki tym bardziej spadało, ale może sytuacja się w końcu odwróci...
Sytuacja juz się odwróciła. W ciągu msc 3 zł zysku. Chyba to coś znaczy. Jak robiłem analizę wykresów mogę z czystym sumieniem powiedzieć ze do końca sierpnia mamy około 16zł a może wiecej. Nie wiem co by musiało się stać by moje prognozy były nie trafne.
Proszę nie strasz nikogo służbą. IP z telefonu komórkowego zmienia się codziennie. Chodzi o to żeby mod blokował wpisy które wprowadzają ludzi w błąd i są nieprawdziwe. No chyba że pracujesz w MOSADZIE. Pozdro:)
Juz ja znajdę na Jokera lepszą kartę. A ty mi nie mów co ja mam robić.Admin nie potrafi z nim zrobić porządku to czas najwyższy by ktoś inny to zrobił. Nie chcemy tu takich elementów patologii jak Joker. Jak chce wypisywać głupoty to niech sobie znajdzie portal o podobnym poziomie intelektualnym do swojego.
Rozumiem Cię. Ale mówiąc że masz służbę i go znajdziesz sam się kompromitujesz. Nie masz takiej mocy w naszym kraju. Sam zrobiłbym jokerowi z pupppy jesień średniowiecza ale sorry. Jedynym władcą jest moderator, choć też czuję do niego awersje. A teraz popijam trybunała i kładę na jokera wała.
Zabawne, bo wasze wpisy są równie nieprawdziwe jak jego. Wszyscy wiemy tyle samo o przyszłości. Każdemu, kto mówi "na pewno" w milczeniu mogę dodać "poczekamy, zobaczymy"
Grozicie człowiekowi w internecie za wpisy na jakimś forum ?? Ze niby służba ? Hahaha, halo policja prosze przyjechać na internety, bo ktoś cos napisał i mnie tyłek boli
Od pewnego czasu czytam te wpisy i jestem bardzo rozczarowana, bo spodziewałam się na forum dyskusji, wymiany poglądów, dzielenia sukcesami etc. Życzę Państwu oprócz dużych zysków, pokory (zgadzam się z przedmówcą - pieniądze lubią ciszę) oraz wzajemnego szacunku i tego, aby ludzie z pasją i tych, co mają coś do powiedzenia wywrócili te forum do góry nogami i może wtedy ponownie tu wrócę.