• dwa razy się nie wchodzi do tej samej rzeki ... Autor: ~Albin [37.47.84.*]
    Już raz spekulacyjnie poszło do góry ... Drugi raz się nie powtórzy ... Na żadnej spółce takie cuda się nie zdarzają ...
  • Re: dwa razy się nie wchodzi do tej samej rzeki ... Autor: ~Mr_X [94.254.228.*]
    Dnia 2017-08-04 o godz. 17:25 ~Albin napisał(a):
    > Już raz spekulacyjnie poszło do góry ... Drugi raz się nie powtórzy ... Na żadnej spółce takie cuda się nie zdarzają ...

Mam rozumieć, że jak na kilka dni pojedziesz nad jakąś rzekę to jak pierwszego dnia wejdziesz do tej rzeki to już ani tego dnia ani do końca pobytu do niej nie wejdziesz, bo się nie wchodzi?

Wiesz dlaczego mówi się "nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki"? Bo rzeka płynie cały czas, zmienia się i nawet sekundę później to już nie jest ta sama rzeka. Postawisz łódeczkę na niej i chwilę później już łódeczka jest w innym miejscu, a w miejscu, w którym ją postawiłeś jest już inna woda.
  • Re: dwa razy się nie wchodzi do tej samej rzeki ... Autor: ~Zeus [5.172.238.*]
    Widać kolega z małym doświadczeniem. Większość spółek wybija dwa lub więcej razy w ciągu 2 - 3 lat.
    Mój Braster to tylko jeden przykład w tym temacie. Chemos, Wawel, Hawe, Bogdank to spółki które przychodzą mi na szybko do głowy.
    Zacznijcie lepiej dobierać argumenty bo te raczej przemawiają za spółką
[x]
MGAMES -29,81% 13,00 2024-11-25 11:08:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.