Ludzie, myślcie! Przy 150 milionów ( ! ) akcji i cenie 2 zł kapitalizacja by wynosiła 300 milionów złotych. Taka wycena spółki sięga DUŻO WYŻEJ NIŻ HIMALAJE.
Kolejny geniusz inwestycyjny. Urośnie bo sam się ubrał na górce.
A więc geniuszu skoro jesteś pewien swoich słów to kupuj akcyjki po 23-25 groszy. Na co Ty czekasz???? Kupuj za wszystko, sprzedaj nieruchomości, auto, inne akcje i pakuj na fulla!
Potrafisz tylko innych pouczać a sam nie kupujesz.
przypomnienie jesteś nudny jak flaki jak czytam twoje upomnienie to nie mogę zrozumieć jak tacy geniusze nagonki na spadki sie jeszcze uchowali pewnie masz jakaś chorobe umysłowa bo inaczej tego nie pojmuje
~Hajduk , przypomnienie jesteś nudny jak flaki jak czytam twoje upomnienie to nie mogę zrozumieć jak tacy geniusze nagonki na WZROSTY sie jeszcze uchowali pewnie masz jakaś chorobe umysłowa bo inaczej tego nie pojmuje
Nie pojmujesz? Według ciebie to na forach można pisać tylko pozytywne rzeczy a te złe to co przemilczeć?
Chcesz naganiać na wzrosty i nowych wpakować na minę! Nie wiem jakim człowiekiem trzeba być aby nabierać innych nawet wtedy gdy wiesz jaka jest prawda.
PS
Nie moją winą jest to że kupiłeś mając dużo ostrzeżeń żeby omijać szerokim łukiem