Zalezy ile udalo sie kupic jego przydupasom podczas pierwszego wezwania i ile akcji sie zapisalo na pierwsze wezwanie. Zreszta ten cwaniak moze jeszcze cos wymysli innego.
Nie wiem czy ten dzisiejszy wystrzał nie ma jakiegoś związku z upadłością kuźniewskiego. Kuźniewski to poznaniak, konkurent buczka. Na poznańskim rynku B2B i sprzedaży detalicznej komputronik na pewno będzie miał teraz lepiej.
Mam akcje ale ale bardzo tego żałuje ...do czasu bardzo pozytywnego infa nic tu trwale nie ruszy ....komputronik pomimo mocnych fundamentow i bardzo niskiej wyceny nie jest w kregu zainteresowan instytucji finansowych oraz spekuły ....smieciuszek
Może trochę wzrośnie... potem spadnie... potem wzrośnie. Ale i tak jak będzie wezwanie, to średni z ostatnich 6 miesięcy jest znacznie niżej niż poprzednio. A o dywidendzie to zapomnijcie.
czy podwyższą cenę wezwania ...o ile ? ....i kiedy ??
a tak na marginesie to ja dziś wchodziłem i dlatego kurs podskoczył , ktoś się dołączył i trochę poszło ... ale tu nie o takiej cenie jest rozmowa.... wskaźniki pozwalają myśleć o spółce optymistycznie
no jak to przecież wiadomo że - ewan - to opłacany klakier buczka, którego zadaniem jest zniechęcanie dotychczasowych akcjonariuszy i odstraszanie potencjalnie nowych od inwestycji w najbardziej niedowartościowaną spółkę gpw , jaką niewątpliwie jest Komputronik
tylko ze względu na święta powstrzymam się od skomentowania tych mdlących, starych wynaturzeń. Obyście w nowym roku bardziej zatrudniali swoje zwoje mózgowe a nie rąsie do stukania w bezsensowny sposób w klawiaturki.