• statystyka a mci Autor: ~Marta [94.254.147.*]
    Stopa zwrotu 24 m-ce =-30%. W stosunku do WIG (24 mce) =. -48% . A taki Pkobp ma +20%
  • Re: statystyka a mci Autor: ~ggg [85.222.35.*]
    Taki gienek mar zawsze mówił że trzeba grać długoterminowo.To może trzeba trzymać 5 lat ,może 10 lat.
  • Re: statystyka a mci Autor: ~jan [78.9.132.*]
    Jesli ktos ma powiedzmy 10 -15 tys akcji to mozna przyjac ,ze w ciagu 2 lat odjechal mu sredniej klasy samochod i .......w czasy na poludniu Europy.:)*/

p.s.

*/tam gdzie forumowy pajac nigdy nie pojedzie :)))))

• Re: statystyka a mci Autor: ~rr [94.254.145.*]
    Komputronik chyba startuje
  • Re: statystyka a mci Autor: ~białoczerwony [91.202.175.*]
    Uwielbiam, jak altruiści bez akcji troszczą się o nasze stopy zwrotu, o nasze samochody...
    Janie a jak ktoś ma 50k akcji albo i ciut więcej to ile jest do tyłu wg Ciebie od momentu kupna w 2012r ???
    Aż się boję liczyć ile to straciłem :) :) :)
    bialoczerwony, bez ironii chyba sam dobrze wiesz jakie to frustrujace przygladac sie jak inne spolki rosna w hossie ,gdy tymczasem twoje akcje stoja w miejscu , a nadto i perspektywy są małoobiecujące.
    Racjonalizowanie dawno podjetych niedobrych ,nietrafionych decyzji jest sposobem na usmierzenie bólu i to ty wlasnie czynisz .
    Nie wiem jak dlugo jestes na rynku ,ale pakowanie 50 kilo w taki papier to dowod braku doswiadczenia i wyobraźni.
    Gdybys dokladnie analizowal historyczna zmiennosc i rozpietosc kursu MCI to nigdy nie wpakowalbys tu takiej kasy.

• Re: statystyka a mci Autor: ~bialoczerwony [94.254.225.*]
    Gdybyś...
    Porównując.MCI z przed listingu PEM i obecne pozostawią bez komentarza...
    Skoro Cię frustruje, to po co obserwujesz kurs spółki której papiera nie masz i mieć nie zamierzasz, bo jak piszesz od chyba 2 lat krach już jest blisko. Nie obserwuj i już hehe.
    Zrozum chłopie, że kurs jest trzymany z kilku powodów spójrz na wykres AD i napisz mi co Ci pokazuje dystrybucję czy może coś innego...
    Jestem pewien swego bo e-commerce ma przed sobą tak tłuste lata, że wielu ludzi nawet nie ogarnia. Czekam bez frustracji to tak dla Twojej wiadomości.
    Nie wiem co widzisz patrzac na AD, ja przelomu nie widze ,dynamika(wzrost) zwolnila ,ale WIG nie powiedzial ostatniego slowa .Natomiast uklad srednich i MACD nie zapowiadaja zwrotu w najblizszym (i nie tylko) czasie.
    Bardzo mnie ciekawi rozwoj wypadkow ,jesli przyjac ,ze to fundusz emertytalny (slowa Bossa) to kiedys tez musi podrosnac:))))
  • Re: statystyka a mci Autor: ~HiperbessaMCI [78.11.78.*]
    Kupiliscie Primamode? Bo startujemy, to jest fala mojej realizacji zysku. Jan co bys polecił na wrzesien gotówka?
    powoli opuszczam poklad i czekam na "otwarcie sezonu" czyli "bieg zjazdowy" :)
  • Re: statystyka a mci Autor: ~jt [178.159.171.*]
    spójrzcie co się dzieje na KCI, wygląda na to że zbiera się pod wybicie powyżej 1,30 PLN. Robi się bardzo ciekawie :)
    juz tu jeden byl co naganial na KCI przy 1,30 :))))
    Moze to ty kolego pod zmienionym nickiem ? :))))

p.s.
    mam nadzieje ,ze kupiles dzis bardo duzo akcji KCI
  • Re: statystyka a mci Autor: ~HiperBessaMCI [83.11.106.*]
    MCI NA DNO, koniec ściemy Panowie i Panie;))
[x]
MCI -1,71% 28,80 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.