Chyba masz złe informację ale ok. Według moich źródeł firma jest rentowa i co miesiąc kończy na plusie. Na pewno stara będzie w porównaniu do poprzedniego roku że względu na ogromne problemy z wprowadzeniem systemu SAP ale te problemy już się skończyły. Za 4 kwartał według mnie straty nie będzie.
Informacje moje są dobre . Ta firma nie jest już rentowna , ma tylko zachowaną płynność finansową (jeszcze ) . DZIĘKI POŻYCZKOM !!! Pewnie 4 kwartał będzie na plusie , ale nie zniweluje straty z poprzednich kwartałów . DYWIDENDY NA PEWNO NIE BĘDZIE ! Pewnie na początku 2018 roku okaże się ,że rynek rumuński się załamał , albo kurs euro lub dolara za wysoki , lub za niski ,lub coś innego w podobnego , i znowu zjazd . Tu cudów nie będzie , przyjrzyj się zarządzającym ...
Zarząd się całkowicie zmienił, a wszystko co teraz się dzieje ma na celu poprawę sytuacji. Nie pisz co by było gdyby.... bo z tego co mi wiadomo to na dzień dzisiejszy rynek rumuński działa znakomicie i są planowane kolejne otwarcia. Zyski na sklepach "rumuńskich" są kilkukrotnie wyższe o tych osiąganych w Polsce.Firmę nie tworzy tylko zarząd, firmę przedewsystkim tworzy system złożony z setek kierowników i agentów, którym zależy na prawidłowym funkcjonowaniu firmy. Moim zdaniem firma jest godna zainteresowania.
Skąd wiesz ,że rynek rumuński (to był tylko mój przykład) działa znakomicie ? Masz informacje z zarządu TXM ???? REDAN Ci płaci za pisanie takich rzeczy ???? To chyba pytanie retoryczne ....
Po pierwsze nia masz zielonego pojecia co sie dzieje w spółce, widać to po Twoim ostatnim komentarzu. Firma odzyskuje swój rytm, który miała przed globalnym problemem związanym z sytemem. Po drugie, skoro uważasz że firma ma takie problemy to jak jeszcze mogli by opłacać ludzi w Internecie. To co piszesz zaczyna tracić sens. Zastanawiam sie tylko w jakiej konkurencji pracujesz, w firmie która juz jest na giełdzie czy zamierza wejść...
Widzę , że wróciłeś z wakacji . Źle oceniłem sytuację , to nie Redan Ci płaci . To Concordia ! Logiczne , tylko im może zależeć na wzroście kursu akcji , bo Redanowi nie zależy ! Ty wiesz ,że "odzyskuje rytm" , a Concordia ma członka w radzie nadzorczej ."Skoro uważasz że firma ma takie problemy to jak jeszcze mogli by opłacać ludzi w Internecie ". Jesteś taki drogi ??? Proszę Cię , nie rozśmieszaj nas wszystkich . Panu z rady przekaż ,że oni (Redan et consortes) tylko tak mówią ,że będzie super , od 2003 roku tak mówią ...