• Korekta identyczna jak w styczniu - jest dobrze Autor: ~Piter [89.71.115.*]
    W zasadzie identyczna sytuacja była 17 stycznia - wzrost z 64gr. na 96gr. (+50% ) i potem powrót na 82gr. (-15%). Prześledźcie wykres co było potem, nie będę podpowiadał :)

Dodatkowo, tamta umowa z t-mobile była oczywiście mniej wartościowa, tutaj mamy giganta i konkrety (licencje,terminy,biznesplan).I wtedy spółka miała dużo mniejsze przychody.

Podsumowując, może i 1,40zł. prędko nie będzie, bo inwestorzy mniej bardziej ostrożni, ale 60gr w przyszłym tygodniu mamy jak w banku. Pisałem w zeszłym tygodniu, że będę dobierał po 0,23 i nie myliłem się, teraz też dobrałem po 0,30 - dziękuję sprzedającym realizującym groszowe zyski.
  • Re: Korekta identyczna jak w styczniu - jest dobrze Autor: ~duch [193.16.99.*]
    Emitent w ramach przedmiotowej współpracy planuje uruchomić na koniec września 2017 roku światową premierę pierwszej aplikacji NatGeo Wild Colors.

jak to uruchomią to może być grubo do tego czasu bedą zbierać
  • Re: Korekta identyczna jak w styczniu - jest dobrze Autor: ~ziutek [31.11.128.*]
    cigames, bez korekty, a info o splacie długu. Jutro u nich korekta, a my do przodu :) Ta umowa NG jest wspaniała :))
  • Re: Korekta identyczna jak w styczniu - jest dobrze Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    Nie spinajcie się, zajmijcie się rodzinami, teraz nikt tego nie kupi a jutro i tak wrócę i będę ostrzegał nadal.
    Dopiero mam zamiar się głębiej zająć tą spółką żeby w końcu coś konkretnego z tego coś wyszło bo tutaj jest ewidentne wyprowadzanie kasy.
    Jak zobaczyłem 100 pobrań tego cukierowo to myślałem że padnę. Tutaj trzeba wyciągnąć wszystkie brudy na widok bo dużo ludzi kupuje w ślepo nie szukając rzetelnych informacji opartych na autentycznych faktach.
  • Re: Korekta identyczna jak w styczniu - jest dobrze Autor: ~Prokurator [37.47.165.*]
    Ha ha ha. To samo mówiliście przy współpracy z Microsoft, mega wizje toczyliście przy współpracy z Facebookiem! Co to jest NG przy Facebooku??????

A teraz konkrety: ile gier wyprodukowali dla Facebooka, ile dla T-Mobile, ile dla Chińczyków? Jak wyszła współpraca z Microsoft?????
    Marzyciele kiedy wy zaczniecie myśleć? Jest niby tak cudownie a emisję nowych akcji po 35gr odwołano
  • Re: Korekta identyczna jak w styczniu - jest dobrze Autor: ~Prokurator [37.47.165.*]
    Coś mi ucięło tekst.
    Cd: a więc jest tak cudownie a nową emisję po 35 gr odwołano, jest tak cudownie a główny akcjonariusz redukuje pakiet prawie o połowę, jest tak cudownie a emitują obligacje na sfinansowanie bieżącej działalności, itp
  • Re: Korekta identyczna jak w styczniu - jest dobrze Autor: ~Hillela [46.238.247.*]
    tu są najlepsze kontakty Ame.chinolami to co tu dużo chcieć to lecimy korekta była bo rekiny odebrali swoje akcje
  • Re: Korekta identyczna jak w styczniu - jest dobrze Autor: ~henry [46.175.40.*]
    pod koniec września chcą mieć aplikację? A od kiedy ją robią? Bo w niecałe 2 miesiące to chyba ciężko cokolwiek poważnego napisać, przetestować, poprawić i wydać. Tak mi się przynajmniej wydaje. Chyba, że będzie to np. wygaszacz ekranu z wyświetlającymi się zdjęciami NG, to może się w 2 miesiące wyrobią.
    Kibicuję tej spółce ale nie należy się niepotrzebnie napalać na wzrosty o 100% w ciągu kilku dni. To już było i raczej nikt nie popełni tego błędu ponownie.
[x]
MGAMES -29,81% 13,00 2024-11-25 11:08:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.