W zasadzie identyczna sytuacja była 17 stycznia - wzrost z 64gr. na 96gr. (+50% ) i potem powrót na 82gr. (-15%). Prześledźcie wykres co było potem, nie będę podpowiadał :)
Dodatkowo, tamta umowa z t-mobile była oczywiście mniej wartościowa, tutaj mamy giganta i konkrety (licencje,terminy,biznesplan).I wtedy spółka miała dużo mniejsze przychody.
Podsumowując, może i 1,40zł. prędko nie będzie, bo inwestorzy mniej bardziej ostrożni, ale 60gr w przyszłym tygodniu mamy jak w banku. Pisałem w zeszłym tygodniu, że będę dobierał po 0,23 i nie myliłem się, teraz też dobrałem po 0,30 - dziękuję sprzedającym realizującym groszowe zyski.
Nie spinajcie się, zajmijcie się rodzinami, teraz nikt tego nie kupi a jutro i tak wrócę i będę ostrzegał nadal. Dopiero mam zamiar się głębiej zająć tą spółką żeby w końcu coś konkretnego z tego coś wyszło bo tutaj jest ewidentne wyprowadzanie kasy. Jak zobaczyłem 100 pobrań tego cukierowo to myślałem że padnę. Tutaj trzeba wyciągnąć wszystkie brudy na widok bo dużo ludzi kupuje w ślepo nie szukając rzetelnych informacji opartych na autentycznych faktach.
Ha ha ha. To samo mówiliście przy współpracy z Microsoft, mega wizje toczyliście przy współpracy z Facebookiem! Co to jest NG przy Facebooku??????
A teraz konkrety: ile gier wyprodukowali dla Facebooka, ile dla T-Mobile, ile dla Chińczyków? Jak wyszła współpraca z Microsoft?????
Marzyciele kiedy wy zaczniecie myśleć? Jest niby tak cudownie a emisję nowych akcji po 35gr odwołano
Coś mi ucięło tekst.
Cd: a więc jest tak cudownie a nową emisję po 35 gr odwołano, jest tak cudownie a główny akcjonariusz redukuje pakiet prawie o połowę, jest tak cudownie a emitują obligacje na sfinansowanie bieżącej działalności, itp
pod koniec września chcą mieć aplikację? A od kiedy ją robią? Bo w niecałe 2 miesiące to chyba ciężko cokolwiek poważnego napisać, przetestować, poprawić i wydać. Tak mi się przynajmniej wydaje. Chyba, że będzie to np. wygaszacz ekranu z wyświetlającymi się zdjęciami NG, to może się w 2 miesiące wyrobią. Kibicuję tej spółce ale nie należy się niepotrzebnie napalać na wzrosty o 100% w ciągu kilku dni. To już było i raczej nikt nie popełni tego błędu ponownie.