• Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~adadadasdadas [91.216.213.*]
    Spółka jest zdrowa. Zgodnie z tym co mówił prezes, Salmex pojawia się na nowych rynkach. Pozyskują dofinansowania, nie ma negatywnych info. Teraz trzeba dokupywać. Ja zlauje, że nie mam więcej wolnych środków.
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: tobik69 [78.9.188.*]
    Dokładnie tak.
    Ja miałem parę dni temu przy ok 37,50 5K zarobku a teraz 16pln , haha.... nieważne..
    Ale ja też nie mam wolnych już środków i jak biedak kupuję po parę akcji co parę dni.
    A bym sobie łyknął za jakąś większą sumkę ale nie ma za co.....
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~Goldi [37.47.56.*]
    Tez sobie dokupuje ale ostatecznie czekam jednak na spadki cd.
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~ubrany19pln [130.185.237.*]
    Z tym dobieraniem to lepiej sie chyba spieszyć, bo mi wychodzi że w przyszłym tygdniu zaczyna się wspinaczka w góre.
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~Jan [62.233.166.*]
    Widzieli fixing? Grubasy się bawią.
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~Garen [89.71.220.*]
    Przecież te grubasy to bawią się kursem przez całe wakacje. Co dwa, trzy dni przesuwają kurs a to na 37, a to na 36, to 38, czy 35 i tam w pewnym momencie leci duża transakcja w trakcie sesji. Od czasu wyjścia z ostatniej korekty w okolicach 30 zł i powrocie na 35, w lecie przesuwają sobie ten kurs w obie strony. To nie ma nic wspólnego z fundamentami spółki. Także może trochę to irytujące, a jakże, ale co do zasady nie ma podstaw do obaw.
    Przynajmniej na razie ;)
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~josek [167.114.118.*]
    Wczoraj cała medycyna dostała po plerach,dzisiaj nawet Selvita odreagowała
    CLN i Neuca jakby stabilizacja ale wciąż na minusie.
    Przydałaby się jakaś zieleń na koniec tygodnia.
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~ssd [83.7.136.*]
    tu by się przydał jeszcze jeden jakiś większy gracz żeby zakończył te zabawy.Może w końcu ktoś się ujawni ??
    Wszyscy chcielibyśmy, żeby szło w górę;
    Może będzie tak jak pisze ubranypo19 w przyszłym tygodniu
    ale może być tak, że jeszcze pokisi się temat w sierpniu i trochę września....
    oby nie;

pozdrawiam

no i nic;
    łyknę jutro te parę smutnych (bo mało) akcji :)))))))

• Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~symbian [83.21.16.*]
    To nie są zabawy tylko transakcje, jeden fund wychodzi drugi wchodzi, takie transakcje były przy 38, 37, 36. Szkopuł w tym że kurs jest poniżej 35 i nadal idą duże transakcje i to mnie martwi bo

wcześniej nie było praktycznie żadnych transakcji poniżej 35 dużych nawet podczas słynnych spadków do 28, tak jakby fund zbierał a leszcz sprzedawał, teraz ewidentnie jakiś fund sprzedaje na tych poziomach, oczywiście inny kupuje, ale gdyby nie kupił to może brałby wyżej.
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~Goldi [37.47.56.*]
    Technika podpowiada dół i oby to byl trójkąt, zejscie jeszcze 5-10% i gora bez obrotów do 36/37.... potem w bok ze 2/3 tygodnie i ruraaa
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~Jan [89.72.124.*]
    Goldi wszyscy wiemy, ze ten scenariusz jest dla Ciebie wymarzony. Daruj sobie chłopie.
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~symbian [83.21.16.*]
    Problemem jest właśnie to że na wzrostach nie ma obrotu, co mnie martwi. Wcześniej 35 to było dolne ograniczenie, odbierali pakiety powyżej, po 37, 36, w końcu przestali i pakiet poszedł poniżej 35. Dlatego były widły wczoraj. Sprzedający wiedział że będą transakcje poniżej 35, dlatego sprzedawał. Jak nie będzie chętnych na odbiór po 34, będzie niżej. Dobrym sygnałem byłby pakiet powyżej 35, bo jak będą tylko znowu udawane zabieranie podaży i pykanie po 100 akcji to gruby znowu wystawi to co ma do sprzedaży.
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~Avox [77.88.191.*]
    A dlaczego gruby sprzedaje tak perspektywiczną spółkę
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~Baltazar [37.128.84.*]
    Mnie najbardziej zmartwiła duża bo ok 25k wrzutka sprzedaży po PKC właściwie bez widocznego powodu. To oznaka desperacji. Albo ktoś chce wywołać panikę i mocno zdołować kurs (mam na myśli <25PLN) i wtedy dobrać albo jest coś o czym nie wiemy a czego dowiemy się w najbliższym czasie ale wtedy będzie niestety za późno.
    Niby fundamenty są zdrowe ale z drugiej strony kapitalizacja spółki to 1,5 miliarda PLN, właściwie osiągnięta tylko i wyłącznie dzięki nadziej, że będą rejestracje w USA, a co jeżeli rejestracja opóźni się o rok albo dwa? Jakie są szanse, że cena będzie 100PLN? wtedy kapitalizacja wyniesie 5 miliardów złotych dla spółki która generuje 100mln obrotu i będzie produkowała lek na export ale sama go nie sprzedawała (marża zostanie u sprzedawcy a nie producenta) to trochę dużo. Nie wiem czy ponad 2 krotny wzrost ceny akcji w ciągu ostatnich 10 miesięcy nie jest już wystarczająco duży i poprostu czas na większą korektę .
    Rejestracje leków w USA to nie jest prosta sprawa i nie takie chojraki nie dają rady. Niestety to jest trochę ruletka jak się uda to będzie super jak nie to wartość akcji <15PLN. Dlatego uważam, że bardzo uważnie trzeba interpretować zachowania rynku aby w odpowiednim czasie podjąć odpowiednią decyzję.
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~Jan [62.233.166.*]
    wskaźnik AD pokazuje u mnie akumulację więc ostatnimi ruchami za bardzo bym się nie przejmował. Ja się uzbroiłem w cierpliwość i czekam na kolejne dobre informacje ze spółki. Moim zdaniem będzie dobrze.
    No ja postanowiłem dobierać systematycznie za każdą już wolna kasę.
    Dziś kupiłem parę akcji, w poniedziałek kupuję znowu.
    Trochę to śmieszne (mam na myśli ilości).
    Będę cały czas uśredniał w górę żeby baton był jeszcze większy i większy i większy......
    Mój plan: to 2000 akcji i mam nadzieję, że to zrealizuję.

pozdrawiam
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~Konrad [46.186.108.*]
    Rejestracja na USA się nie uda, szansa na rejestr to kilka procent (to byłby taki super bonus i wtedy cena akcji poszybowałaby nie na 100, ale x10)
    Liczą się rejestry na Europę i Świat poza USA oraz pozostałe dobrze rokujące, aktualnie rozwijane produkty z pipeline spółki...
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~panda [77.254.101.*]
    Widze, że mamy do czynienia z jasnowidzem. Super. Tak trzymaj.
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~CWANIAK [176.98.119.*]
    wystrzal kursu . idziemy n a 40
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~qqlek [188.137.111.*]
    http://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,362412
    No i ładnie....
    Jutro dobieram, niech ten kurs tak się muli jak najdłużej :)))))))))))))))))
  • Re: Aktualna cena, a cena przyszla Autor: ~melon [46.238.241.*]
    jutro, jak przyjdzie przelew
    spokojnie nie spiesz sie muli az milo
[x]
CLNPHARMA 1,21% 20,95 2026-05-21 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.