No i co ASIE gdzie te spadki , kupiles dzis Netie po 3,7 zl , ba taka cena ci sie podobna przysnila , bo wyniki mialy byc katasrofalne , w ogole to sam armagedon , znawco gieldowy buuhhhaaa !!!!!!!
Na razie czekam ,moze jeszcze spadnie.Sprzedałem po 4.13,i moge odkupic duzo nizej.AT nie daje sygnalow do jakiej ceny spadnie.Czekać trzeba.Nie mam zdania na temat tej spółki.
Kochani.Po raz kolejny pisze ,zeby grac.Na spadkach tez sie zarabia tylko nie wszyscy to chyba potrafia bo slysze same narzekania.Ja odkupilem po 3,75 sprzedalem po 3.81.Zarobek nie efektowny ale zawsze na plus.Podejmowac ryzyko trzeba bo inaczej z zarabiani nici.I przestancie pisac bajki jak to jest zle.Inwestowac i zarabiac.
Co z tego ze cena najnizsa od lat.Niedawno np.cala energetyka tez miala najniższe jak i kilka innych,A jak te spółki odbiły (patrzeć na wykresy). To nawet dobrze,ze sa najnizsze to jest szansa na korekty wzrostowe.Spekulowac mozna zawsze z jak tylko ktos chce.Czy Netia bedzie rosla trudno powiedziec.AT daje jaskolki.Ostanio powstal mlot,ale obroty mimo ze zwiekszyly sie , sa jeszcze zbyt male by coś wnioskować.Mnie nigdy nie interesowala analiza fundamentalna tylko techniczna.
Dnia 2017-08-12 o godz. 09:26 kajtelek napisał(a): > Co z tego ze cena najnizsa od lat.Niedawno np.cala energetyka tez miala najniższe jak i kilka innych,A jak te spółki odbiły (patrzeć na wykresy). To nawet dobrze,ze sa najnizsze to jest szansa na korekty wzrostowe.Spekulowac mozna zawsze z jak tylko ktos chce.Czy Netia bedzie rosla trudno powiedziec.AT daje jaskolki.Ostanio powstal mlot,ale obroty mimo ze zwiekszyly sie , sa jeszcze zbyt male by coś wnioskować.Mnie nigdy nie interesowala analiza fundamentalna tylko techniczna.
Tak długo jak nasz (nie)Rząd będzie się zajmował powoływaniem komisji w sprawie VAT zamiast likwidować przepisy wprowadzone w latach ubiegłych mających na celu wyeliminowanie inwestorów z rynku giełdowego ( np. Art. 585 i 358 KSH - dobrowolny i przymusowy skup akcji własnych za pieniądze spółek oraz przepisy podatkowe pozwalające na prowadzenie skutecznej inżynierii finansowej - 5 letni okres skupu akcji po zastosowaniu straty podatkowej) na GPW będzie obowiązywała zasada, że obrót akcjami będzie dokonywany w gronie rodzinnym lub przyjacielskim, a więc w gronie 5 -10 podmiotów. Reszta jest tylko tłem i dawcami kapitału. W takiej sytuacji o analizie technicznej możesz zapomnieć.
O mądrego milo poczytać.Tylko czasami może Ty się ośmieszasz.Zanim rzad wprowadzi zmiany o których piszesz to ja jeszcze zdążę obrócić Netię i kilka innych spółek .I coś niecoś zarobie może nie kokosy,ale na plus.A Ty czekaj aż zrobią to o czym piszesz i będziesz miał guzik z pętelką.I jeszcze jedno .Analiza techniczna póki będą akcje zawsze będzie potrzebna.
Dnia 2017-08-12 o godz. 17:43 kajtelek napisał(a): >O mądrego milo poczytać.Tylko czasami może Ty się ośmieszasz.Zanim rzad wprowadzi zmiany o których piszesz to ja jeszcze zdążę obrócić Netię i kilka innych spółek .I coś niecoś zarobie może nie kokosy,ale na plus.A Ty czekaj aż zrobią to o czym piszesz i będziesz miał guzik z pętelką.I jeszcze jedno .Analiza techniczna póki będą akcje zawsze będzie potrzebna.
Pewnie AT jest potrzebna, abyś mógł narysować młoty i wisielce, trójkąty, zasłony ciemnej chmury itp. formacje i uzasadnić to że można coś nieco zarobić. Aby coś takiego narysować teraz wystarczy rodzina i przyjaciele. Skąd wiesz co ja robię. Nie muszę mieć Netii, aby zarabiać i rysować tak jak ty wymienione formacje. Wystarczy, że posiadam kapitał i rodzinę oraz przyjaciół. Jak może Rząd może wprowadzić coś z czego korzysta od nastu lat (vide Jagiełło i Morawiecki) i inni (p)osłowie.