Czyli spółka zarabia i jest w ogóle super, ale Ty wrozysz, że będzie źle. Super, dobrze wiedzieć. Dzięki za info. Idę wszystko sprzedać, bo tak poleca jakiś anonim z internetu, który nie przytacza niczego
A ja tam nic już nie piszę, podjąłem decyzję i jestem z decyzji zadowolony. Poobserwuję sobie teraz. Pytanie tylko, jeżeli wszystko jest tak w porządku, to czemu na każdy negatywny komentarz odpowiada NAGLE armia obrońców spółki? Gdyby wszystko było git - nikt by tyle nie wypisywał tylko kurs by sobie rósł. Ja np. przy tauronie na 2.9 nie odpisywałem nic, tylko sobie zaczekałem do tych wczorajszych 3.9PLN. I jakoś nic nie pomogło trollowanie forum przez negatywy, których nawet nie czytałem, ponad pół roku, kurs i tak wzrósł. Tutaj jest odwrotnie, kurs w miejscu i same 'pozytywy'.
Tutaj akurat jest sytuacja, że "negatywy" to są komentarze na zasadzie "Ale kupa, chodźcie na X, tam będzie miliony procent wzrostów". Zwykli naganiacze, przez których to forum schodzi na psy. Dlatego są tacy jak np. ja, którzy piszą jak Ci naganiacze bardzo są idiotami i, żeby spadali stąd po prostu.
Podjąłeś decyzję, jak każdy, zobaczymy na spokojnie kto będzie miał rację :) na tym polega inwestowanie.
Ostatnie sesje wyglądają tak, jakby sprzedawał ten, co ma objąć nową emisję (pytanie, ile tego chce sprzedać). Ale nie jest to wywalanie tylko umówione transakcje po ustalonej cenie. Tych ilości na normalnych zasadach rynek by nie przyjął. Część akcji trafia oczywiście do drobnych ale większość pod wskazany adres.