... coś wie i się nieostrożnie pozbywa, czy też wszyscy niedoinformowani tracą cierpliwość? Bo pomysł na interes jest dobry, pragnienie rozwoju i chęci do działania też. No to? A może zgodnie z jednym z praw Murphiego "właśnie przekroczyli swój krytyczny próg niekompetencji". I od teraz już tylko będzie gorzej?
jeśli ktoś większy się pozbywa, to po mojemu robi to bardzo bardzo ostrożnie, a polltyka tutaj nic nie znaczy. Rosną ładnie duże spółki, misie długo są w odwrocie, ale to ścierwo zdecydowanie za długo, za wolno spada jeśli komuś na tym zależy, czeski film. Wcześnie sprzedałem, ale jakaś ch...ra każe mi tutaj zaglądać ?
Jeżeli na tych poziomach zwieracze puszczą to jest pozamiatane na ładnych parę miesięcy. Obijajamy się teraz o długoletni trend wzrostowy. Tu na dniach się wszystko wyjaśni w którą stronę na dłużej pociągną. Patrząc na podaż widzę czarną otchłań. Sypią aż niemiło.
Ja jakoś dziwnie się nie obawiam o ten papier, pomimo 15 % w tył. Jeśli nie ma trupa w szafie to za parę lat powinniśmy być wysoko. Po wszystkich akwizycjach i inwestycjach w nowe instalacje wyniki powinny znacząco się poprawić. Surowce w trendzie wzrostowym oraz recykling ma przed sobą przyszłość. Nie chce mi się wierzyć , że zjedzie znacznie niżej. Ja z pewnością nie sprzedam. Ewentualnie trochę dobiorę.
Niech wreszcie padnie ta trójka. Czekam od dłuższego czasu, i nic. A przecież należałoby by chyba zacząć wreszcie kupować, bo jak wielu pisze, trudno na GPW o spółkę z większym potencjałem wzrostu i zysku!!
niestety przy takiej dynamice rozwoju i skali akwizycji zyski się pojawią za 10--12 lat. Do tego czasu wiele akcji może zmienić właściciela aż do wykupu i wycofania z GPW. A poniże 3 to zwieracze i stoplossy puszczą...