• Ktoś... Autor: ceje [188.146.34.*]
    ... coś wie i się nieostrożnie pozbywa, czy też wszyscy niedoinformowani tracą cierpliwość? Bo pomysł na interes jest dobry, pragnienie rozwoju i chęci do działania też. No to? A może zgodnie z jednym z praw Murphiego "właśnie przekroczyli swój krytyczny próg niekompetencji". I od teraz już tylko będzie gorzej?
  • Re: Ktoś... Autor: ~Adwersarz [46.134.147.*]
    Będzie gorzej, jeśli rządząca partia nadal będzie rujnować kraj, a za tym będą wycofywać się nie tylko zagraniczni inwestorzy!!
  • Re: Ktoś... Autor: ~darad [79.186.249.*]
    jeśli ktoś większy się pozbywa, to po mojemu robi to bardzo bardzo ostrożnie, a polltyka tutaj nic nie znaczy. Rosną ładnie duże spółki, misie długo są w odwrocie, ale to ścierwo zdecydowanie za długo, za wolno spada jeśli komuś na tym zależy, czeski film. Wcześnie sprzedałem, ale jakaś ch...ra każe mi tutaj zaglądać ?
  • Re: Ktoś... Autor: ~Adwersarz [46.134.147.*]
    Bredzisz jak Ziemiec w TVP!!
  • Re: Ktoś... Autor: ~kubek [188.207.67.*]
    he he trzymać papier
  • Re: Ktoś... Autor: ~ssdssd [82.177.67.*]
    Ja trzymam bo właśnie sobie sram..... Szkoda że nie mam papierowej wersji tego czegoś :-/ Bo bym użył odpowiednio :-)
  • Re: Ktoś... Autor: ~ssdssd [82.177.67.*]
    Jeżeli na tych poziomach zwieracze puszczą to jest pozamiatane na ładnych parę miesięcy.
    Obijajamy się teraz o długoletni trend wzrostowy. Tu na dniach się wszystko wyjaśni w którą stronę na dłużej pociągną.
    Patrząc na podaż widzę czarną otchłań. Sypią aż niemiło.

• Re: Ktoś... Autor: ~Greg [82.170.173.*]
    Ja jakoś dziwnie się nie obawiam o ten papier, pomimo 15 % w tył. Jeśli nie ma trupa w szafie to za parę lat powinniśmy być wysoko. Po wszystkich akwizycjach i inwestycjach w nowe instalacje wyniki powinny znacząco się poprawić. Surowce w trendzie wzrostowym oraz recykling ma przed sobą przyszłość. Nie chce mi się wierzyć , że zjedzie znacznie niżej. Ja z pewnością nie sprzedam. Ewentualnie trochę dobiorę.
  • Re: Ktoś... Autor: ~sega [31.179.114.*]
    Byc moze czym szybciej padnie trójka tym szybciej sie zaczniemy podnosic.
  • Re: Ktoś... Autor: ~GREG [85.115.33.*]
    Jak padnie trojka to sie dopiero zacznie sypanie
  • Re: Ktoś... Autor: ~Adwersarz [46.134.139.*]
    Niech wreszcie padnie ta trójka. Czekam od dłuższego czasu, i nic. A przecież należałoby by chyba zacząć wreszcie kupować, bo jak wielu pisze, trudno na GPW o spółkę z większym potencjałem wzrostu i zysku!!
  • Re: Ktoś... Autor: ceje [188.146.0.*]
    niestety przy takiej dynamice rozwoju i skali akwizycji zyski się pojawią za 10--12 lat. Do tego czasu wiele akcji może zmienić właściciela aż do wykupu i wycofania z GPW. A poniże 3 to zwieracze i stoplossy puszczą...
  • Re: Ktoś... Autor: ~rr [94.254.145.*]
    Komputronik rusza. Nic dziwnego - cena obecnie 6.36 a wartość księgowa jednej akcji ponad 19 złotych :)
[x]
ELEMENTAL 0,00% 2,42 2020-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.