Dnia 2017-08-02 o godz. 11:01 ~wil napisał(a): > Najpierw ulica się wyprzeda po taniości a potem jazda.:)))
ja pierd le , jaka ulica ma się wyprzedać, kto miał sprzedać sprzedał już dawno pozostali są zapakowani dużo wyżej i mają sytuację patową mogą oddać to co mają za marne grosze albo czekać, ja czekam mimo wszystko bo na fajki i piwo to mnie jeszcze stać. Wymień kolego chociaż jedna pozytywna przesłankę pod którą ma być ta jazda , plz :) czy Ty nie widzisz co się dzieje od jakiegoś czasu z kursem akcji całej grupy mni, lark, hyperion ?
nie wiem, czy w zwiazku z silnym wybicie, nadmiar pochwał chwilowo nie zagłaskał koncernu LARK jednak wydaje mi się, że DT wyszli nie doczekawszy sie informacji, a złapani w uścisk bessy, długofalowi inwestorzy, wstrzymując decyzję w stalowych pęcherzach, czekają wiedząc, że czas odbicia nadchodzi - dodam WIELKIEGO odbicia
Nie wiem czy zauważyłeś ale mowa była o info o Tamexie. Dlatego zdziwiło mnie, że piszesz w postach jakby to info dotyczyło larka. Swoją drogą przydałoby Ci się trochę odpocząć od forum larka bo przypominasz mi matiego75, Szwejka i maxa. Boję się, że ta miłość do larka może szybko zamienić się w nienawiść.