A co tu oceniać? Instytucjonalny próbuje się wycofać, lekko sypnął a kurs już schodzi parabolą na łeb na szyję. Będzie jazda jak podaż dociśnie, przecież sprzedali tylko niewielki ułamek tego co mają. Poza ta spółka to porażka, jak długo jest na giełdzie to się zwija.Wcześnie czy później ogłoszą upadłość. Na razie to taka "dead company walking".
Osobiscie to wybieram w sklepach tylko ich wyroby jak chcę gotowca. Gwarantują jakość i smak i tak się rodzi marka. Nie mam czasu i ochoty na próbowanie innych bo za dużo razy mi nie smakowało. Obecni są wszędzie. Nie rozumiem ze w Polsce nie można zrobic pełnowartosciowego opłacalnego wyrobu bez kombinowania na składnikach. Moje ulubione to słoiczki miesne i głowizna. Jakaś linia gotowych sosów by sie przydała ( w tej chwili wrzucam mięso , troche warzyw głowizne i mam gotowe papu). Chciałbym zeby jednak jakas Polska firma była ale jak nie to jest gotowe danie podane na tacy z całą logistyką do kupienia dla zachodu.
Wstawilem 30 k...na fixie po 1.22...i nie przebilem tego zlecenia z 1.2...
Obroty mozE i wzrosną.. .ale kiedy...?
1 zl..a moze 80...50 ..30 gr...jak
1.7 mln.akcji pójdzie w rynek.. .przy tym popycie ..to będzie tragedia.. .
A jeszcze jak NN dorzuci swoje...to lepiej nie wchodzić wcześniej niż koło 30 gr...