- kibic ( Grysik ) modły odprawia i wzywa swego Guru aby go natknął świeżym powiewem trwałego rozwolnienia i zezowatego skrzywienia w bezradności swej .....
nie o to chodzi maestro czytaj ze zrozumieniem... firma miala byc krzakiem teraz podpisuja umowe, zapewne dalej napiszesz ze ta firma ktora podpisuje kontrakt to slupy prezesa??? nikczemnoscia nie jest przyznanie sie do bledu! nikczemnoscia jest tkwic ciagle w tym bledzie!! nie zaleznie co napiszesz to jest bez znaczenia firma realizuje zapowiedzi, kwestia czasu i kurs ruszy do gory, twoj placz nic nie zrobi. rynek wyceni ten rok ecr
Dnia 2017-08-01 o godz. 10:33 ~idzi napisał(a): > w ile jeszcze chcecie ubrać ulice tym swoim naganianiem? tu nic nie będzie,
bym postawił 2 łapki zielone , ale można tylko 1 naganiacze jak widać z powyższego nie zważając na upały harują w pocie czoła , może nawet pot im po ,.... piętach spływa , chyba że może ktoś życzliwy klimę im fundnął ???
mnie się wydaję , że to takie wywalanko na zasadzie ratuj się kto może przed scaleniem , bo po scaleniu wiadomo kolejne 50 - 60 % w dół
jeśli o mnie Ci chodzi to ja (JOO23) nie jestem GRYSIKIEM a tak przy okazji zerknij sobie na tzw . rynek NC , tam masz do wyboru do koloru taaakich "walorów" o których napisałeś 2 - 3 mld akcji lub więcej i scalonko , 90% spółek z Nju Śmiecia jest już po scaleniu lub zawieszonych (wycofanych) z GPW
grysik gada na forum sam ze soba a na dodatek znowu kto walnol 9 mln po 1 gr strategia grysika z wora do wora czy prezes i rada do dymisji bo sie sypie juz jeden z zarzadu odszedl bo zapewne kapnol sie ze ile moze stac po 1 gr rok dwa lata 5 lat jesli prezes by sie podal do dymisji i byloby wza chyba predzej spolka by dochodzila po takim kiepskim wyjsciu kiepskiego prezesa ze spolki chociaz ostatnie posuniecia byly dosyc ciekawe ale nic akurat nie zareagowllo no moze jesli ja napisalem ze to hit miesiaca co sie pomylilem chociaz sierpien sie zaczyna a powiedzialem hit sierpnia