Genua , tu od dawna tacy sami merytoryczni '' fachowcy'' od gieldy , mam nadzieje ,ze za duzo takiego faktycznego akcjonariatu nie ma na Netii , bo to by byla tragedia . Mozesz sobie z nimi podysktowac na kazdy temat , tylko nie zwiazany z gielda , a z Netia to szczegolnie . Jak podejmiesz z nimi jakikolwiek dialog , to nagadasz sie z nimi , jak ''ges z prosieciem'' !!!
Z Twoimi snami i ich wiarygodnoscia to tak jak z wiarygodnoscia Twoich nickow , to w koncu czy jestes ''aw '', czy '' as''. Bo wiesz AS z duzej litery widzi mi sie ladniejszy , dostojniejszy , bardziej powazny , wiarygodniejszy . A wtedy z pewnoscia wszyscy forumowicze nabiera szacunku do Twojej osoby i snow takze , a jakzeby , bo to przeciez sni AS !!!
Trzeba troche podciagnac poziom tego watku , dlatego zapytam powaznie ,jaki zysk netto skonsolidownany Netia pokaze 2.08. br. Panom od snow i innych fantasmanogorii dziekujemy !!!
nie ma "głowy" do Netii .... wazniejsze PEO (jutro raport ...) i LTS. Tma jest kasa .. OPL wg przewidywan czekam na przebicie na trwale 5.60 zl co musi byc jutro
Od strony technicznej na wykresie dziennym świeca wczorajsza (1sierpień) bardzo pogorszyła sytuację (objęcie poprzedniej); i sprowadziła większy popyt do oczekiwania na pokonanie 3,98zł. Dzisiaj dodatkowo, przez moment, zostało wybite dno tej "strasznej" świecy na poziomie 3,92. Wykres raczej nie obstawia pozytywnych niespodzianek w wynikach za 1 półrocze.
Ja rownie krotko , bo trudno z koniem sie kopac , a zwlaszcza jak sie nazywa AS . Wiec ASIE gdzie te 3, 7 zeta na Netii dzis , buuuhhhhhaaaaaaaaaa !!!!!!!!
To ja Ci w imieniu Endriu pogratuluje znow 3 groszowego zarobku . Na bezrybiu i rak ryba . Takie czasy na calej gieldzie , nie tylko na Netti ,ze teraz zbiera sie ochlapy , jak dlugo ?
Dnia 2017-08-07 o godz. 14:53 ~fab napisał(a): > Jako firma to dziad-ostwo
Nie wiem skąd ta wiedza? ; siedzisz w tej firmie?
Może warto skupić się na wykresie?: Średnia stochastica tygodniowego już 6 tydzień pod poziomem 20; takie rzeczy są rzadkością; należy wyglądać korekty (póki co; bo trend jaki jest to każdy może na wykresie zobaczyć). Na dziennym dywergencyje; na tygodniowym możliwe, że dno ostatniego objęcia się rysuje (3,96???) Na godzinowym trzymamy kanał horyzontalny 3,88-3,98; z małymi zasadzkami na byczki i misiaczki. Czekamy na sygnał do korekty; zasięg okolice 4,35; istotny poziom na teraz 3,94 (już grosz niżej niż było). Pozdrawiam.
czesc dobrze ciebie znowu widziec .... czy nikogo z tych madrali co to najpierw piali z zachwytu a teraz pewnie nie potrafia wyliczyc break even nie zastanawiaja poziomy obrotow? Oby tylko "slomiana trabka" nukow nam w nocy nie w....il na koree ....