• Raport Autor: ~Merlin [145.239.80.*]
    Jest komunikat link i czekamy na kolejne info :)
  • Re: Raport Autor: ~Andy [31.183.55.*]
    No wreszcie uaktywnil sie jakis fundusz z zakupami tanich akcji Netti . Jak zwykle tutaj mozna liczyc na Fundusz Inwestycji Zamknietych - Jakubasa .ktory juz zawiera trzecia powazana transakcje zakupu akcji Netii na gieldzie . I o ile poprzednie transakcje byly stosunkowo niewielkie bo kilkudziesiecio-tysieczne zakupy akcji Netti z cenami 3,94 zl i 3,93 zl , to teraz fund Jakubasa ostro ''zapakowal'' do wora 548.527 akcji Netii po 3,9 zl , za laczna kwote , bagatela 2.140.815 zl , a to juz nie sa zarty z taka iloscia i taka kasa zakupowa na Netti . Czyli ostra akumulacja grubego trwa , zreszta trudno sie dziwic ,ze Jakubas , jako przewodniczacy Rady Nadzorczej Netii , widzac degrengolade kursu akcji Netti i upadek tejze ceny na minima wieloletnie ostro dopakowuje duze pakiety akcji Netii . Jesli 2.08.2017r. beda dobre wyniki kwartalne to tu moze byc naprawde ciekawie. A to juz w przyszlym tygodniu !!!!
  • Re: Raport Autor: ~net [94.154.25.*]
    Andy,niby stary wyga z Ciebie a piszesz takie pierdoły-a kto jak nie Jakubas zwalił cenę ,ja albo Ty albo inny drobny ciułacz ?,zwalą cenę do 2 to biedny Jakubas będzie znowu mógł kupić tanie akcje super spółki?Opanuj się i zastanów zanim napiszesz kolejny wywód
    Bez obrazy kolego , ale to ty piszesz tutaj jakies farmazony , a gdzie masz komunikat z ostatnich kilku tygodni ze Jakubas sprzedaje akcje , a zakup stosunkowo niewielkiego pakietu akcji jest podany na espi Netii .
  • Andi : FIZAN jest podmiotem likwidowanym i dlatego mam to co mamy. Autor: ~Czytelnik [83.11.232.*]
    Likwidatorem Funduszu jest: Fundusze Inwestycji Polskich Towarzystwo Funduszy Inwestycyjnych S.A.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_test-intencji-zbigniewa-jakubasa-likwidacja-fizan-ow,25297897.html

Przeczytaj i pomyśl. Przestań wciskać kit.
  • Re: Andi : FIZAN jest podmiotem likwidowanym i dlatego mam to co mamy. Autor: ~Andy [31.183.55.*]
    Nie wiem ,czy to prawda , czy kolejny facet co wciska nam kit ? Ale zakladajac ,ze to prawda , to fund Jakubasa wykupuje te akcje , coz w tym zlego ?
    I jeszcze jedno Jakubas sprzedawalby akcje Netii tydzien czy dwa wstecz powiedzmy w okolicach 4,15 zl - 4,2 zl po to by teraz skupowac w granicach 3,9 zl 3,94 zl , pogratulowac logikii kolego !!!!
    Radzę sprawdzić przy jakim wolumenie obniżyli kurs -przy znikomych obrotach-twierdzisz że ulica zaniżyła kurs aby Jakubas mógł tanio kupić akcje? a my się cieszmy z tego że nam cena spada Ale co tam najważniejsze że Jakubas tanio kupuje ,że nam dali dywidende -gdzie już na niej mamy stratę,że był skup akcji po którym też mamy ładną stratę,piej dalej chwalebne pieśni na temat Netii tylko napisz ile jesteś do przodu bądź podaj średią zakupu
    To oczywiste ,ze malo kto teraz na Netii jest do przodu fundy na czele z Jakubasem , czy drobni inwestorzy ,wiekszosc jest tutaj do tylu . Ale trzeba szukac jakiegos swiatelka w tym ciemnym , niezrozumialym tunelu Netii. I to nie zadne tam moje peany na temat Netii , no bo kto to zrozumie ,czemu tu ciagle na dol ,mimo dywidendy , skupu wlasnych akcji , niezlych wynikow , inwestycji w nowa infrastrukture etc. I wcale nie ciesze sie ,ze Jakubas tanio kupuje , ale ze ktokolwiek z wieksza kasa te akcje kupuje teraz i to w poblizu wieloletniego minimum., no bo co Ty czy ja przerwiemy ten chocholi taniec ze spadkami na Netii. Moze masz teraz pod reka wolna gotowke tak powiedzmy 500 , 600 tys zl , aby ta zwale zatrzymac ?
  • Re: Raport Autor: ~Tre [94.254.132.*]
    Więc czas sprzedawać coś wisi w powietrzu
    No to nie pisz więcej jaka to dobra spółka bo miała dobry 1 q ,bo skupuje akcje własne ,bo płaci dużą dywidende -liczy się ile się zarabia naakcjach
    Ja nie pisze ze dobra spolka , tylko ,ze faktycznie placi dobra dywidende, skupila wlasne akcje , inwestuje w infrastrukture , jeden z fundow Jakubasa skupuje duze pakiety akcji z gieldy , a co moze tak nie jest ?. Oczywiscie dla ciebie dla mnie mimo powyzszego jest to niezrozumiale , dlaczego ostatnio kurs idzie na dol ?
  • Andy przestań kłamać. To członkowie fundu sprzedają, bo fund będzie Autor: ~Merit [79.186.223.*]
    likwidowany.
    Jak wynika z komunikatów Netii sprzedają członkowie rodziny Z.Jakubasa - Przewodniczącego RN Netii będący uczestnikami FIZANU.
    A kto kupuje - kupuje Netia w ramach skupu akcji własnych. Skupuje za pieniądze spółki publicznej.
    A to są też twoje pieniądze. A może reprezentujesz interesy Z.Jakubasa - Przewodniczącego RN Netii!!!!! na tym forum.
  • Re: Andy przestań kłamać. To członkowie fundu sprzedają, bo fund będzie Autor: ~Andy [31.183.55.*]
    Co za bzdury , po pierwsze nigdzie nie jest powiedziane ,ze jakas rodzina Jakubasa sprzedaje , po drugie Netia skonczyla juz skup wlasnych akcji z gieldy . Natomiast jest wyraznie napisane ,ze fund Jakubasa od trzech dni skupuje duze ilosci akcji z gieldy . Jaka to ludzie maja fantazje i jakie idiotyzmy potrafia wypisywac ,zeby tylko zaistniec na forum, to to juz przekracza wszelkie granice logikii !!!!
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.