Takie małe sprostowanie, podniosłem cene poniewaz nie chcieliście mi oddać swoich akcji po 10,5 a jak juz mi oddacie po 10,6 wtedy podniosę moja rekomendacje z zaleceniem kupuj i nowa cena docelowa 13,5.
Jestem bratem jokera, JokerJr i razem sporządzamy nasze analizy ja niestety musze to robić w garażu bo w komurce przy kuchni jest za mało miejsca na dwie osoby, i musze pracowac na telefonie bo mi modem nie łapie zasięgu dlatego mam inne IP.
Dnia 2017-07-28 o godz. 20:53 ~Joker napisał(a): > Jestem bratem jokera, JokerJr i razem sporządzamy nasze analizy ja niestety musze to robić w garażu bo w komurce przy kuchni jest za mało miejsca na dwie osoby, i musze pracowac na telefonie bo mi modem nie łapie zasięgu dlatego mam inne IP.
mózg dżokera jest jak jego ortografia, pełen błędów "komurce" ... hi hi hi
Dnia 2017-07-28 o godz. 20:53 ~Joker napisał(a): > Jestem bratem jokera, JokerJr i razem sporządzamy nasze analizy ja niestety musze to robić w garażu bo w komurce przy kuchni jest za mało miejsca na dwie osoby, i musze pracowac na telefonie bo mi modem nie łapie zasięgu dlatego mam inne IP.
joker, dość już nienawistnych oszczerstw i kalania firmy powierzonej Opatrzności Bożej stosy ognia piekielnego znowu czekają na takich jak ty !!!
sluchaj... czy Ty wiesz że istnieje cos takiego jak slownik ortograficzny...... ale na serio : uwala ENG na 13 zl i bedzie zjazd do 10,80 zl . Czym szybciej bedzie 13 tym lepiej dla umiejacych patrzec na kurs. A teraz pax energetykom
nie no jocker teraz to cię ponioslo ,traktujemy cie jako taka forumowa maskotkę ,jest z kogo potargac łacha nic więcej także nie spinaj się za bardzo nie ty to inny idio ta się znajdzie i będzie wypisywał bzdety nic więcej joker nic