Wyszarpia to bez niczego , i jeszcze pociagna wyzej , jak wyniki za 2 kw br , ktore maja podac 2.08.br , beda dobre . Jak obstawiasz , jaki moze byc zysk netto skonsolidowany , czy to bedzie 10 mln zl , 15 mln zl , a moze nawet 20 mln zl . Orange pokazal calkiem dobre wyniki za 2kw. br . to moze z tymi telekomami nie jest tak zle i moze Netia nas tez tu pozytywnie zaskoczy ?
Do jakiego bledu , przed 2 miesiacami to OPL to byl syf jakich malo . Na dzien dzisiejszy wychodza z dolka , pokazuja wyniki to kurs rosnie . A na gieldzie 2 miesiace to wiecznosc , wszystko moze sie zmienic '' panta rey'', przyklad pierwszy z brzegu Rafako , jeszcze kilka tygodni to perla gieldowa, na ktorej mozna bylo kokosy zarobic , a teraz wszyscy pluja na te akcje i wywalaja na wyscigi .Gratuluje ,ze Twoj OPL wyszedl z dolka i mozesz zarobic , ja na inne konie gieldowe postawilem .
...a ja dalej czekam ,,,:-))) na promocyjne zakupy , jak na przykład RFK
====================================================== ps. pobrałem pierwszą transzę po 6,22 ..., .....................................................................Andy ? będzie co z tego ??
Zamienil stryjek laske na kijek , to na Rafako trzeba bylo czekac , spadki ponizej 6 zl w przyszlym tygodniu prawdopodobne , a nawet za 2 , 3 tygodnie spadek w okolice 5 zl . Natomiast Netiie juz czas kupowac teraz w okolicach 3,9 zl, wszak fund Jakubasa od kilku dni wybiera coraz wieksze pakiety Netti wlasnie w okolicach 3,9zl