• Sprzedam Autor: ~tt [212.180.189.*]
    chętnie sprzedam akcje. jest ktoś chętny kupić?
  • Re: Sprzedam Autor: ~antypatroś [83.9.7.*]
    może patrowicz j na tej swojej bananowej giełdzie kupi. jak ona tam nowa giełda czy jakos.he he
  • Re: Sprzedam Autor: ~Mariusz [94.254.167.*]
    Proponuje tym z knf co ich ukrainiec wydymal a knf nawet nie chcial podac adresu do korespondencji do nadzoru luksemburga i do siedziby spolki.
  • Re: Sprzedam Autor: ~Wojtek [188.146.37.*]
    Moze knf i denis do spolki zaczna kupowac i bedzie.. .
    Przerzyjmy to jeszcze raz....
  • Re: Sprzedam Autor: ~Krootki [77.113.32.*]
    No cóż - zostaliśmy z tymi akcjami jak Himilsbach z angielskim ;)
  • Re: Sprzedam Autor: ~Tomi [83.23.1.*]
    A moze ktos mi wyjasnic , zakład działa, ma sie dobrze, produkuje akumulatory, nie jest w strefie pseudo wojny , a akcje wycowane z obrotu,
    Jak mozna zamknąc konto maklerskie , skoro cały czas na rachunku mam te akcje ?
  • Re: Sprzedam Autor: ~Wojtek [188.146.37.*]
    Kolego sprawdz pod jaka nazwa dziala i kto jest wlascicielem? Pod stara nazwa nie moze dzialac..i sprawdz jak nazywaja sie akumulatory? Juz kiedys proponowalem bysmy wybrali sie na ua zobaczyc u zrodla ...jak ludzie sie obudzili bylo za pozno... Samo zycie..ludzie zaczynaja dzialac wtedy gdy mleko sie rozleje..
  • artykuł Autor: ~piotr [79.173.17.*]
    http://grom-ua.org/node/1569
  • Re: artykuł Autor: ~kerk [79.191.9.*]
    I wszystko jasne,.
  • Re: artykuł Autor: ~Wojtek [188.146.39.*]
    Ciekawy artykul...taka firme polozyc jak westa to jest sztuka...a denisowi sie to udalo w tak krotkim czasie...do tego te uklady i powiazania na wschodzie..w kazdej bylej republice radzieckiej tez tak jest a ukraina no coz..za nim tam bedzie normalnie to lata swietlne..jak to mawia moj kolega o polsce-- piekny kraj ale nie do zycia..bi mamy piekna ta polske tylko nasi politycy stlamsili zwlaszcza zycie starszych ludzi za glodowe emerytury..jak patrze w gdansku jak niemieccy emeryci przechadzaja sie po starym miescie a naszych nie stac na leki to mnie szlag trafia...a tak ma marginesie zobaczcie co ostatnio zrobili na pbg...! Pozdrawiam
  • Re: Sprzedam Autor: ~Sebastian [84.10.8.*]
    Macie pomysł co z ty gniotem zrobić? Tylko te akcje wiszą mi na koncie i przez to nie można zamknąć konta.

• Re: Sprzedam Autor: ~Denis [94.254.164.*]
    Zadzwoń do DM w którym masz rachunek i zapytaj.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.