• Pojawił się raport Autor: ~Lord [145.239.80.*]
    Jest nowe info link dajcie znać co myślicie.
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Akar [5.184.214.*]
    Czyli co wracamy na 2 zł? Papier jest od dłuższego czasu akumulowany, wiec struna się napina he he
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~zz [46.20.61.*]
    no to się napięła -21%
    co jest o co chodzi z tymi spadkami??
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Marko [31.179.70.*]
    Spółka wałek. Wyprowadza środki do powiązanych. Kasa pusta.
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~kron [165.225.84.*]
    Pytanie czy zrobią jeszcze jakiś wystrzal czy tak bedzie lazało
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Marko [31.179.70.*]
    Wystrzał na 10 groszy i tam będzie leżało. Wał Konekt
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Mimi [62.29.136.*]
    A naganiajcie ile wlezie - dzisiaj sobie dobrałem w promocji :D.
    Może za chwilę być 10 gr, a może być 60-70 gr. Spółka ryzykowna, owszem, ale dla mnie jest dużo sygnałów, że może być tylko lepiej - pytanie jak szybko i gdzie indziej jest potencjał do kilkuset % zarobku?
    NC nie jest dla starych ludzi - kupujcie lub sprzedawajcie, ale proszę nie szlochajcie jak dzieci, kłócące się o łopatkę w piaskownicy :D
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~stefanek [94.254.173.*]
    - przecież to kółkowicze nagonkie zrobili aby od przestraszęńców papier po taniości zebrać .....
    - och wy duraki .....
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Marko [37.47.111.*]
    Zobaczysz duraków już wkrótce. Zgadza się nie dla starych ludzi.To jest spółka dla młodych tych co jeszcze nie utopili całego majątku na Wał Konekcie. Tak jest od 10 lat, co roku nowi młodzi frajerzy. I to są prawdziwe kółeczka. Co roku nowe kółko stracenców na Wał Konekcie.
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Mimi [165.225.84.*]
    To co tu robicie? Na WIG20 zapraszam, tam sobie ciułajcie po pół procencika mięczaki :D.
    Ja owszem gram dopiero 3 lata, tylko na NC i przeciętnie rocznie zarabiam 50-60% po odliczeniu podatku w skali roku. Straciłem może na kilku spółkach, ale zawsze przez brak cierpliwości, ale nie przez brak zdolności przewidywania. Nauczyłem się, że jak się jest czegoś pewnym to nie ciąć strat, tylko uśredniać i czekać - a tu jestem pewien 50-60 gr przed końcem 3 kwartału. Róbcie sobie co chcecie, ale później nie wracajcie na to forum szlochać, bo pociąg odjechał...:)
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~ra [5.172.232.*]
    czy może to to szybciej spadać,potrzebuję kupić większą ilość po 10 groszy!!!!!nie po to sprzedawałem aby odkupywać po tej samej cenie!!!
  • Re: Pojawił się raport Autor: ~Kuku [165.225.84.*]
    Sprzedawałeś po 19 groszy? No to mądrasek z ciebie. Takie osoby, o takich zdolnościach rozpoznawczych są świetnym barometrem he he he...a mało już leszczy zostało. Ktoś będzie chciał więcej zebrać to musi brać po prawej. Choć nie można oczywiście wykluczyć, że będzie drobne sypanko na odebranie, bo po lewej pustawo , a może i utrącanie wyników na kilka miesięcy, żeby zebrać wszystko. Cierpliwi zarobią krocie, leszcze będą płakać - odwieczne prawa natury :)
[x]
MOMO -25,00% 0,03 2017-11-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.