Wzrost płac i innych składników kosztowych niweluje potencjalne zyski, chyba, że dywidenda 0,8 zeta po uwzględnieniu podatku ze 124-125 zeta zainwestowanego kapitału zadawala. To daje jakieś 0.65%. Brak perspektyw na lepsze wyniki przy rosnących stale kosztach. Nikomu nie życzę podniesienia podatku od kopalin i jedocześnie ostrej przeceny miedzi na giełdach. Raptem zobaczymy dwucyfrowe notowania kghm. Polecam spokojną i bardziej wydajną lokatę bankową))))
Dzisiaj jeszcze kghm na minusie a jutro ... początek spadków)))) Mam w tym spore doświadczenie. Ale Wasze pieniądzesą mile widziane w moim portfelu))))
Dzisiaj, dzisiaj, już notowania cu na minusie link. A jutro od rana pampersy i zamknięcie sporo niżej niż obecna cena )))) Tylko nieliczni zarabiają dzięki innym )))) Krótka na s od 125.45-125.55. Czekam na pieniądze))))
Jakbyś miał nie tylko srajdołek nasz a pary z foreksu to nie pytałbyś. Oprócz tego będąc na tym kibelku wrzuciłem kilkadziesiąt fpkn na L i sporo tysięcy/lotów brent eównież na L. Bo para z edkiem to dzień powszedni dla mnie, ale trochę już nudny. Chyba wiesz o co chodzi. ,,Chłopie" ja inwestuję aktywnie już ponad 23 lata))) i dobrze się na tym znam. Jutro kghm pikuje w dół czy tego chcesz czy nie. rynek WERYFIKUJE SIĘ SALDEM a nie łapkami w górę lub w dół. A saldo mam dobrze dodatnie)))