wiecie że kto teraz sprzedaje to tylko ze stratą ,główny nie sypie bo nie może sprzedają drobni co kupili po 15-50 gr niech spada i na 5 gr przy takiej kapitalizacji będzie bujało
Dnia 2017-07-26 o godz. 16:49 ~lukas8i8 napisał(a): > wiecie że kto teraz sprzedaje to tylko ze stratą ,główny nie sypie bo nie może sprzedają drobni co kupili po 15-50 gr niech spada i na 5 gr przy takiej kapitalizacji będzie bujało
drobny rzucil 500k? jak na obecne ok. 11mln kwita w obrocie, drobni posiadaja po 500k to ja sie pytam po ile maja grubasy?
Mają nauczkę inwestorzy ładujący się na zapisy na akcje i to nie tylko z podstawowej puli. Infa chyba brak o zakończeniu emisji i z jakim skutkiem, piszę chyba, bo nie mam czasu na dokładne śledzenie co się dzieje na spółce.
Co wy wszyscy tacy nabuzowani???
Spokój to podstawa
Poczekam zobaczę jak spadnie będziecie mieli we mnie akcjonariusza po wyżej progu który musi się ujawnić może wtedy będziecie ze mną :-))
Na skutek działań oszustów z Minoxa i Mtrans na inwestycji w akcje Spółki straciłem około 40 tyś. zł. Miałem prawie 5% akcji Mtrans i byłem przekonany, że razem zawetujemy dodruk akcji. Próbowałem zmobilizować Was do walki z tymi przestępcami, ale odzew był praktycznie żaden. Wielu nie wierzyło, jak pisałem, że jeżeli nie zmobilizują się do działania, to obudzą się z ręką w nocniku. Niestety teraz mamy tego skutek, a przypuszczam, że kurs zjedzie jeszcze niżej - w okolice 8-9 groszy. Podejrzewam, że akcje nie objęte przez uprawnionych akcjonariuszy Minox przejmie nie wykładając kasy, bo jej nie posiada. Przykro mi, że tak się stało, ale sami jesteśmy sobie winni.
Dnia 2017-07-26 o godz. 21:15 ~Mark55 napisał(a): > Na skutek działań oszustów z Minoxa i Mtrans na inwestycji w akcje Spółki straciłem około 40 tyś. zł. Miałem prawie 5% akcji Mtrans i byłem przekonany, że razem zawetujemy dodruk akcji. Próbowałem zmobilizować Was do walki z tymi przestępcami, ale odzew był praktycznie żaden. Wielu nie wierzyło, jak pisałem, że jeżeli nie zmobilizują się do działania, to obudzą się z ręką w nocniku. Niestety teraz mamy tego skutek, a przypuszczam, że kurs zjedzie jeszcze niżej - w okolice 8-9 groszy. Podejrzewam, że akcje nie objęte przez uprawnionych akcjonariuszy Minox przejmie nie wykładając kasy, bo jej nie posiada. Przykro mi, że tak się stało, ale sami jesteśmy sobie winni.
Prawdopodobnie nie wszystkie akcje zostały objęte. Jeśli nikt z zaproszonych przez zarząd także ich nie obejmie będzie po prostu mniejsza emisja. Natomiast nie rozumiem w jaki sposób Minox miałby je przejąć nie wykładając kasy.
Działka, gotówka to wszystko na takiej spółce to lipa. Tutaj tak jak na Momo wyprowadza się majątek ze spółki do podmiotów powiązanych. Za chwilę spółka będzie goła. A emisja jest po to żeby prezes i jego klika mieli za co funkcjonować przez pewien czas. Reszta, która nie zostanie przejedzona będzie wyprowadzona. Ktoś tu miał rację, że GPW i KNF niestety przykładają ręce do takiego bandyckiego okradania ludzi.