pier.... jak potłuczeni, zaklinacze rzeczywistości, po obrotach widać że o żadnym zbieraniu nie ma mowy... ulica czeka i się boi a grubas poszedł gdzie indziej
kupiłem te akcje w lutym 2014 po 0,60 przy obecnym kursie jestem 90,66 % na minusie, pal tam licho tą stratę tylko ponad 3 lata bezsensownie zmarnowane, zmienię zdanie co do tej spółki jak chociaż 3 zł będzie akcja kosztowała.
to jeszcze nie był ostry język... ;) optyka jest taka, że z podbitek jedną akcją ciężko wróżyć stabilne wzrosty (przynajmniej na razie) A właśnie, ktoś mnie oświeci pod co właściwie ma to rosnąć?
może odreagowanie spadków, ale jednak wolumen inny, co może wskazywać na zbieranie.. z moich obserwacji wynika, że takie zachowanie lepiej poinformowanych wyprzedza ok 4 tyg zmianę kierunku, info zobaczymy póki co korekta silnego wybicia jest naturalna
smutne jest to co się dzieje z tą spółką, zajrzę tutaj we wrześniu bo są ciekawsze rzeczy do roboty niż oglądanie tego kabaretu :( miejmy nadzieję, że coś się zmieni i będę pozytywnie zaskoczony ;)