Witam Dawno mnie nie było. Ja wykupiłem pp. Widzę, że część z Was liczy na wzrosty od poniedziałku ?? Myślę, że chłopaki pojadą niżej ich cel jest taki żeby zebrać jak najwięcej jak najtaniej. Nie zaglądam żeby się nie denerwować. Trzeba wytrzymać ewentualnie dokupić jak mocno padnie ! Gra się toczy o dużą kasę zobaczycie ! wzrosty będą jak chłopaki zbiorą tyle ile uznają za słuszne. Choć przy marnych obrotach ciężko coś wydrzeć. Pozdrawiam
wpisałeś swoje przemyślenia w sposób kulturalny, więc z przykrością muszę obiektywnie napisać że bredzisz
można było wziąć pół miliona pp po 1 groszu które stały tam na widoku niczym 60letnia kurtyzana której nikt nie chce , a ty wymędrkowałeś że 'ciężko coś wydrzeć' ???
sądzę że emisja się uda, jeżeli nie poprzez zapisy dodatkowe, to poprzez kolejną furtkę zapisaną w prospekcie (zaproszenie wytypowanych przez Zarząd inwestorów do złożenia zapisu specjalnego)
sądzę że raczej będą spekulacyjne wzrosty , niż spadki - bo jak sam napisałeś , obroty nieduże , po emisji strachu przed bankructwem przez kilka miesięcy nie będzie , a za pieniądze z emisji nowy menedżment będzie próbował rozkręcić sprzedaż i marketing - będą za tym szły jakieś komunikaty , pod które przynajmniej z początku - zanim rynek zweryfikuje biznes Miraculum - możliwa jest pĄpa
Można było zebrać po 1 gr + 1,50 zł jeżeli chodzi o ścisłość. Dlatego myślę, że jeszcze spadnie. Mam nadzieję, że będziesz miał rację i że moje " brednie " takie naprawdę będą. Jako akcjonariusz bardzo bym się ze wzrostów cieszył. Więc mogę zgodzić się na to że to są brednie.
Emisja się już powiodła ,,a jak ktoś dokładnie przeczytał prospekt emisyjny to kupił PP za 1 grosz lub akcje za1.51 zł które były dostępne przez chwilę na rynku