Sądzę że wyjdziemy z tej sytuacji na prostą. Jestem po wczorajszym info na Alei odnośnie odwołania emisji akcji gdzie wcześniej było widmo emisji nawet dodatkowych 200 %. Takie wałki. W tej chwili mamy okres 1 roku na NC-Alert. Sądze że raport się pojawi, nie korzystny ale sie pojawi i bedzie czas na skupowanie tych którzy zrezygnują a beda mieć okazje sprzedać po ponownym przywrócenie obrotu akcjami. Może to brzmieć dość naiwnie z tego względu że odnoszę się do w/w Alei ale sądzę że mam troche racji ;).
tak kolego EMISJĘ WAM odwołali a kasę przeżucaję do nowej spółki DRUZJA --UKRAINA --wiesz o czym oisze
DRUGIE DGA i BRASTER wiele szumu o BRASTĘR co to DGA będzie miała i następnie BRASTEN koledze sprzedali za kilka srebników,, a dziś BRASTER jako samodzielny jest na GPW i znowu motają ................
Nie robie reklamy. mam tu 3.5 k i tam tez mam akcje. Teraz na Alei pojawił sie inwestor i ma objąć 1.2 m akcji. Gdyby był wałek to by nie pojawił sie ;).
Po pierwsze ten pseudoinwestor jeszcze nie objął akcji po 1zl i skąd wiesz czy nie obniża nominału np.na 40groszy.
Po drugie ten niby inwestor to spólka prawa cypryjskiego a to tacy co papiery pożyczają nie płacąc za nie,potem jest sypanie w rynek i zwalanie ceny żeby odkupić pożyczone i wywalone akcje.Ci co mieli kupione wcześniej mogą mieć powody do radości bo sporo zarobili ale co będzie dalej to wielki ryzyk
Dzieki za rade, bede ją pamietał. Być może zbyt naiwnie w ta spółke wierze, m.in. dlatego że od września tamtgo roku. A przedstawiciele Spółki przy emisji w kwietniu gdy ogłosili i teraz mimo że wiekszości rezygnacja PP a wejście inwestora pasuje. Szkoda mi sprzedać jednak po takim czasie i takich perspektywach. Zobaczymy jak wyjdzie, do 0,74 gr zdąrze myśle sprzedać gdyby zaś coś odwalili.