• Co dalej Autor: daro822 [185.46.170.*]
    Sądzę że wyjdziemy z tej sytuacji na prostą. Jestem po wczorajszym info na Alei odnośnie odwołania emisji akcji gdzie wcześniej było widmo emisji nawet dodatkowych 200 %. Takie wałki. W tej chwili mamy okres 1 roku na NC-Alert. Sądze że raport się pojawi, nie korzystny ale sie pojawi i bedzie czas na skupowanie tych którzy zrezygnują a beda mieć okazje sprzedać po ponownym przywrócenie obrotu akcjami. Może to brzmieć dość naiwnie z tego względu że odnoszę się do w/w Alei ale sądzę że mam troche racji ;).
  • CHCIAŁEŚ zareklamować ALEJE Autor: ~hahahaha [178.42.117.*]
    To Ci zrobię reklamę

tak kolego EMISJĘ WAM odwołali a kasę przeżucaję do nowej spółki DRUZJA --UKRAINA --wiesz o czym oisze

DRUGIE DGA i BRASTER wiele szumu o BRASTĘR co to DGA będzie miała i następnie BRASTEN koledze sprzedali za kilka srebników,, a dziś BRASTER jako samodzielny jest na GPW i znowu motają ................
  • Re: CHCIAŁEŚ zareklamować ALEJE Autor: daro822 [185.46.170.*]
    Nie robie reklamy. mam tu 3.5 k i tam tez mam akcje. Teraz na Alei pojawił sie inwestor i ma objąć 1.2 m akcji. Gdyby był wałek to by nie pojawił sie ;).
  • Re: CHCIAŁEŚ zareklamować ALEJE Autor: ~Andrzej [185.54.59.*]
    Po pierwsze ten pseudoinwestor jeszcze nie objął akcji po 1zl i skąd wiesz czy nie obniża nominału np.na 40groszy.
    Po drugie ten niby inwestor to spólka prawa cypryjskiego a to tacy co papiery pożyczają nie płacąc za nie,potem jest sypanie w rynek i zwalanie ceny żeby odkupić pożyczone i wywalone akcje.Ci co mieli kupione wcześniej mogą mieć powody do radości bo sporo zarobili ale co będzie dalej to wielki ryzyk
  • Re: CHCIAŁEŚ zareklamować ALEJE Autor: daro822 [185.46.170.*]
    Dzieki za rade, bede ją pamietał. Być może zbyt naiwnie w ta spółke wierze, m.in. dlatego że od września tamtgo roku. A przedstawiciele Spółki przy emisji w kwietniu gdy ogłosili i teraz mimo że wiekszości rezygnacja PP a wejście inwestora pasuje. Szkoda mi sprzedać jednak po takim czasie i takich perspektywach. Zobaczymy jak wyjdzie, do 0,74 gr zdąrze myśle sprzedać gdyby zaś coś odwalili.
  • Re: CHCIAŁEŚ zareklamować ALEJE Autor: ~baca [83.27.34.*]
    Panowie pomylili forum , idźcie na Aleję i tam piszcie. !!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: CHCIAŁEŚ zareklamować ALEJE Autor: ~daro822 [94.254.178.*]
    Baca nie denerwuj się tak.
[x]
LOYD 0,00% 0,02 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.