Kupiłem troche akcji licząc na podbitkę ale niestety dałem ciała . Mając spółkę w odróżnieniu od kolegów , uważam że wlazłem w gówno i trzeba sobie powiedzieć ''przregrałem''. Za dużo małych zostało tak ja z akcjami by mogło to w najbliższym czasie rosnąć . TRUDNO trzeba z tym żyć
powiem tak, BIOERG ma wielkie perspektywy, jednak tak jak na całej GPW wiara i cierpliwość jest ważna, tak tutaj te cechy będą miały olbrzymie i szczególne znaczenie, niestety obecnie część free float ma IQ poniżej zera i być może odstraszają potencjalnych, nowych akcjonariuszy, a kolejnym kołem u wozu jest chwilowy epizod pod tytułem nc alert, ale jak tylko spółka wróci na ciągłe notowania jestem pewny że cierpliwi sporo zarobią...
PS. co do obecności wspomnianych "bystrzaków" w akcjonariacie, w zasadzie pokuszę się o stwierdzenie, że może i nawet stety że są, będą bowiem zaczątkiem, i mięsem armatnim kiedy kurs zacznie w końcu solidnie rosnąć. Po prostu po dłuższym lub krótszym (choć raczej dłuższym) okresie wyczekiwania oni jako pierwsi oddadzą akcje w "dobre ręce" już za jakieś 0,15. A kiedy badania nad beta glukenem dobiegną końca, stanie się on marketingową petardą, rewelacją i przełomem w zdrowym żywieniu, w profilaktyce, zapobieganiu i leczeniu chorób (co już zresztą po części dowiedziono), papier będzie już w dobrych rękach, a wtedy kurs osiągnie niespodziewane wszystkim poziomy...
dzięki, nareszcie można przeczytać coś mądrego. Ja jestem tutaj aby zarobić jak każdy ale nie chodzi mi o 0,15 groszy, to co napisałeś to okres długofalowy i tyko cierpliwi wygrają. Mamy wolny rynek i szanuje tych którzy cieszą się że zarobili 0,01 grosz przy kilku tysiącach włożonych ale aby mieć wygraną trzeba cierpliwości i mądrości a tą wynosi się po kilku latach gry na giełdzie. Skacząc na spółkach oczywiście można zarobić ale trzeba mieć wielkie szczęści natomiast jedno jest pewne cierpliwość się opłaca. Tak jak napisałeś to nie jest może ten czas ale nigdy nie wiadomo kiedy gluken wypali i wówczas akcje pójdą w górę. Ja czekam i czasem obserwuje co się tutaj dzieje mam akcje i przeglądam komunikaty nie uważam że to słaba spółka trzeba tylko czasu i cierpwliości.