• Nie podniecać się Autor: ~spokojny [91.222.25.*]
    Jak wszyscy trąbią że będzie rosło to robi się niebezpiecznie,mam mały pakiecik i obawiam się że niepotrzebnie zostałem z nim na weekend
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~Rumburak [188.146.162.*]
    No niebezpiecznie postąpiłeś. Jutro spadnie na 7 zł. a w poniedziałek ruszy od 12.22.
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~joker [79.110.5.*]
    przestrzegam przed rumburakiem nagania na wszystkich wątkach bo chce was ubrać czekać na korektę bedzie głęboka
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~Ru [188.146.162.*]
    Ty jokerku ja ostrzegam ludzi przed takimi jak ty. Z papierem siedzę od dwóch lat i tylko zdrowy rozsądek i twarda d.pa ocaliły mnie przed stratą ponad 40 koła. Więc nie naganiam. Sprzedałeś ok. Straciłeś trudno. Nie wszyscy muszą powtórzyć twoje błędy. O korektę to będziesz miał ale w spodniach.
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~Margret_Thatcher [185.76.10.*]
    Dnia 2017-07-22 o godz. 09:12 ~Ru napisał(a):
    > Ty jokerku ja ostrzegam ludzi przed takimi jak ty. Z papierem siedzę od dwóch lat i tylko zdrowy rozsądek i twarda d.pa ocaliły mnie przed stratą ponad 40 koła. Więc nie naganiam. Sprzedałeś ok. Straciłeś trudno. Nie wszyscy muszą powtórzyć twoje błędy. O korektę to będziesz miał ale w spodniach.

bądź człowiekiem, nie życz korekty w spodniach Dżokerowi, jak będzie żył z minusowym rozmiarem ?
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~Rumburak [77.114.10.*]
    Fakt.
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~Waldi [66.102.9.*]
    Do zamkniecia sa trzy luki a kurs odbil od gornej lini tredu . Mozliwe zejscie do okolic 10.80.
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~Margret_Thatcher [185.76.10.*]
    Dnia 2017-07-22 o godz. 11:36 ~Waldi napisał(a):
    > Do zamkniecia sa trzy luki a kurs odbil od gornej lini tredu . Mozliwe zejscie do okolic 10.80.

możliwe przejaśnienia i wzrost temperatury, możliwe również przelotnei opady i spadki temperatury, lokalne burze...
    jeżeli utrzyma się aktualny front atmosferyczny, słonecznie i ciepło, jeżeli front zmieni się deszczowo i chłodno...
    jeszcze jakieś prognozy pogody giełdowej ? ;-)
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~tel [95.49.226.*]
    Nie kupiłeś i chcesz taniej w pon 12.15 bez z rana ha
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~Waldi [66.102.9.*]
    I po co ta zlosliwosc? Ty piszesz swoja opinie a ja swoja . Tak cie to boli? Każdy spadek kursu jest okazja do dokupienia akcji.i tyle.
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~joker [79.110.5.*]
    Dnia 2017-07-22 o godz. 09:12 ~Ru napisał(a):
    > Ty jokerku ja ostrzegam ludzi przed takimi jak ty. Z papierem siedzę od dwóch lat i tylko zdrowy rozsądek i twarda d.pa ocaliły mnie przed stratą ponad 40 koła. Więc nie naganiam. Sprzedałeś ok. Straciłeś trudno. Nie wszyscy muszą powtórzyć twoje błędy. O korektę to będziesz miał ale w spodniach.

dlatego tak naganiasz bo wisisz na haku teraz wszystko jasne
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~Rumburak [77.114.10.*]
    Wole wisieć na haku z zamiarem odkucia i zarobku niż oddać ze stratą i użalać się na forum. Do gry na giełdzie trzeba mieć jaja ze stali a nie wydmuszki synku.
  • Re: Nie podniecać się Autor: ~korab [109.243.139.*]
    Wy chyba nie śpicie, nie odżywiacie się już, nie mówiąc nic o kochaniu, tylko piszecie te bzdury. Wyjdźcie na świeże powietrze oprzytomnijcie bo Wasze pisanie, jak się okazuje nic nie znaczy, ci co decydują co będzie dalej zapewne tego nawet nie czytają.
    Zdrowego wypoczynku!!!
[x]
ENERGA -0,11% 18,86 2026-05-29 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.