Są na koncie nowe PNE. Trochę jeszcze potrwa zanim je dopuszczą do obrotu. Szału na zapisach jednak nie było. Jestem tego pewny bo mój niewielki zapis dodatkowy został zrealizowany w całości a więc redukcji nie było. Prawdopodobnie resztę ktoś obejmie na zaproszenie Zarządu.
u mnie tez wskoczylo 75k dodatkowo. teraz czas zakopac i czekac na 2zl. w ciagu 2 lat powinno do tylu dojsc - jesli spolka bedzie sie rozwijac jak dotychczas
ja emisja nie wypali to będzie to dobra informacja bo będzie mniej akcji i mniejsza kapitalizacja , jak wypali będzie dodatkowa kasa więc info o emisji bez znaczenia ,
to moze te 300 tys wieziesz po 11 ;) to dla ciebie okazja ;)
a dla ciekawości czytałeś info jakie zostało puszczone o braniu kredytu by spłacić inny kredyt ?
czy raczej nie przeczytałeś ze zrozumieniem ?
dla tego termin był taki krótki akcji nowych , jeśli wieźli kredyt to co to znaczy ?
jeszcze jedna uwaga termin był przed nowym kredytem , czyli jest jasne, na akcje nei było tak chętnych więc kasy nie udało sie uzbierać , wiec kredyt był konieczny by spłacić inny kredyt
zobaczcie arkusz bardzo mała ilość akcji na sprzedaży wiec podbitka może być całkiem duża , niestety źle to rozegrali ta emisja zakup działki ale to wszystko już w cenach jeśli wyniki bedą dobre będzie spory wzrost całkiem możliwe 20 gr
Dnia 2017-07-25 o godz. 11:33 ~hmm napisał(a): > haha no tak udał sie biorą kredy z jednego banku by spłacić kredyt w innym banku. > > czy wy czytacie ze zrozumieniem to co piszą ? > jak byk jest napisane wiezli 1000 000 zl by spłacić inny kredyt. > > to się aż prosi powiedzieć za niedługo będzie chwilówka > > po to puscili tyle akcji i wtakim terminie szybkim bo długi mają
jeden spłaca drugi wezma to wyjdzie na zero czyli w tym przypadku neutralnie
novavis coś tam mam ale małą ilość , policzcie sobie koszt kredytu w mi się podoba, proszę tez sprawdzić koszt leasingu co lepiej brać w kredyt o takim oprocentowaniu czy leasing ?
Często bierze się nowy kredyt i to z innego banku bo nowy kredyt jest tańczy opłaca się wtedy spłacić stary kredyt i płacić nowy którego oprocentowanie jest mniejsze