• Upadek Autor: ~BOSS [37.47.130.*]
    Szczury uciekają z pokładu
  • Re: Upadek Autor: ~prawda [94.254.178.*]
    Pisałem wam,że to bankrut! Tak właśnie jest jak wygrywa się przetargi za każdą cenę byle tylko wygrać.
  • Re: Upadek Autor: newconnect [212.204.110.*]
    No coś takiego a ja jeszcze z pakiecikiem zostałem... Jak myślicie walnie w poniedziałek? Zejdzie do 2,5? Będzie na pensje za lipiec? Może niech się jakiś pracownik odezwie!
  • Re: Upadek Autor: ~Xyz [94.254.177.*]
    W poniedzialek powinno troche wzrosnąć.moim zdaniem. Oby podali komunikat do poniedzialku ze obligatoriusze sie wstrzymuja
  • ponizej 1 pln Autor: ~aaaaa [88.156.50.*]
    czyli co lecimy na grosze, zwykle do tego sie sprowadza upadlosc
  • Re: ponizej 1 pln Autor: ~Obserwator [37.47.164.*]
    Dokładnie to przewiduję. To bankrut bez perspektyw. Ciekawy case - jak nieudolni prezesi (Kardach, Biedrzycki i Guy) poprowadzili spółkę na dno.
  • Re: ponizej 1 pln Autor: ~corn [31.135.192.*]
    Tylko że najsmieszniejsze jest to że poprzedni prezesi do tego doprowadzili i jeszcze im za to zapłacili a ostatni prezes gasi światło.... ale za własne pieniądze ( ma ok 18 % udziału i to za własne pieniądze a umoczył w to ok. 13-14 mln zł)
  • Re: ponizej 1 pln Autor: ~Obserwator [37.47.164.*]
    Tak zgadzam się. Poprzednicy, w szczególności Biedrzycki i Guy powinni ponieść odpowiedzialność. Uprawiali inżynierię finansową dla własnych korzyści.
  • Re: Upadek Autor: ~Obserwator [37.47.164.*]
    Jak widać nie podali, a w dodatku banki wypowiedziały umowy kredytowe. To problem. Mogą mieć poważne kłopoty z wypłaceniem pensji za lipiec. To Zusem ok 8-10 mln. Z działalności operacyjnej nie mają na to środków.
  • Re: Upadek Autor: ~aaaaa [81.190.42.*]
    Nowy komunikat! co wy na to? agonia potrwa dłużej, o co tu chodzi ?
  • Re: Upadek Autor: ~Obserwator [37.47.164.*]
    Ble, ble, ble. Trudno ten bełkot zrozumić. Przedlużyli o tydzień. Ale nie podejrzewam aby banki daly im szmal na bieżącą działalność operacyjną ( pensje, dostawcy). To nie jest optymistyczny komunikat.
[x]
SYGNITY -0,47% 106,00 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.