NO cóż za parę godzin się dowiemy czy jesteśmy bogaci czy jesteśmy bankrutami i trzeba będzie ciąć straty. W każdym razie po kursie widać ,że jednak ludzie sądzą ,że umowy nie będzie ( z jakiegokolwiek powodu ) i kurs rypnie. Czyli sądzą ,że lepiej chronić kapitał niż liczyć na zarobek.
Ps. ja liczę na zarobek i jestem jakbyście to nazwali ubranym. Zobaczymy. Jak teraz się nie uda to może będzie inny kontrakt.
zwróć uwagę co sie dzieje z arkuszem, pakiecik na postrach i bach pare kilo, potem delikatnie na 0,6x i odbiór, potem pakiecik i bach - nie wszyscy wytrzymują i oddają po 0,6. myślisz że ten pakiet na 0,76 jest do wzięcia?
Wiadomo ,że negocjacje trwają ale czy wtedy podawali by termin 3 dniowy? - myślę ,że to wystarczy do wynegocjowania warunków dostaw i warunków umowy. Osobiście uważam,że gdyby mieli podpisywać umowę to będzie tak ,że podadzą co wynegocjowali i podadzą termin podpisania umowy - kurs poszybuje , potem będzie korekta , i w dniu podpisania umowy znowu kurs poszybuje - a potem będzie korekta i to znaczna bo będą ludzie czekali na wyniki ( jak się jakiś dodatkowy kontrakt nie pojawi to zadziała grawitacja).
Stosowana przez Termo2Power innowacyjna technologia odzyskiwania energii elektrycznej z ciepła odpadowegojest niezależna od naturalnych źródeł energii, jak wiatr, woda czy słońce.Zainteresowanie tego typu technologią ciągle rośnie, zwłaszcza że pozwala również na znaczne oszczędności. Jest na tyle atrakcyjna, że interesują się nią największe ośrodki badawcze pracujące nad rozwojem energetyki.Podpisanie zyskownych kontraktów jest tylko kwestią czasu.