• Boś Autor: ~Moczymordy [31.0.66.*]
    Chyba się uparł na synthos by kupić jak najtaniej
  • Re: Boś Autor: ~nc [195.66.116.*]
    dokładnie
  • Re: Boś Autor: ~Moczymordy [31.0.81.*]
    Na tak niepewne czasy na gpw to chyba synthos jest dobry do trzymania bo i skup będzie wiec pod to pewnie takie slabe rekomendacje dają
  • Re: Boś Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Hm skup będzie..ALBO I NIE BĘDZIE..Jak to ogłoszą to bedzie pewnik..Teraz marzymy i bujamy sie w obłokach...
    To przeczytaj z ostatniego walnego zebrania członków jest podpunkt o skupie akcji
    Uchwala nr 19 z 2017 z 8 maja
    Wprowadzą to w życie to bedzie..Rok temu też mieli nie dawać dywidendy a dali...Niezbadane są wyrocznie Słowowa..
    I te akcje zostana umorzone wiec nie trafia na giełdę z powrotem
    Co stoi na przeszkodzie by skup ruszył??????Mowa trawa...
    Raczej nie może czekaja na coś nie wiem nie jestem panem S. wiec nie wiem co on planuje
  • Re: Boś Autor: ~metrino [213.205.198.*]
    Sa dwa wyjscia pierwsze czekają aż kurs opadnie do ustalonego poziomu jednak to mało prawdopodobne opcja druga skup trwa w najlepsze biorąc akcje na słupy nie muszą nikogo informować aż do czasu finalnej transakcji ma to sens ponieważ informowanie o transakcjach wpłynęłoby na wzrost wartości akcji a jest to niekorzystne dla kupującego
    Wachań kursu ciąg dalszy mamy...Chyba jest jak kolega napisał .Słupy skupują...Jak będzie skup akcji ...Słołowow odbierze akcje od słupów.Kurs na tym może wcale nie wzrosnąć...Syntek upierdliwy sie robi..
  • Re: Boś Autor: ~metrino [213.205.198.*]
    Jeśli wyniki za 2qw. Będą równie dobre jak ostatnie szczególnie w porównaniu r/r to jestem pewien że nikt nie utrzyma tego kursu w ryzach stąd też przypuszczenie że skup trwa teraz (słupy) i tym tłumacze obecne wahania wskaźnik AD pnie się w górę więc spokojnie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.62.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SYNTHOS 0,00% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.