Dnia 2017-07-25 o godz. 00:41 ~opener napisał(a): > Dnia 2017-07-21 o godz. 09:33 ~841109 napisał(a): > > technicznie, b. atrakcyjnie
============================= za obrażanie mnie mogę wytoczyć proces i dasz kilka tysięcy na schronisko dla zwierząt, wtedy zobaczymy, jaki mocny jestes.
Dnia 2017-08-01 o godz. 13:47 ~vito napisał(a): > jeszcze góra 2 dni podbitki a później kierunek południe innego scenariusza nie biorę pod uwagę , nie ze mną te numery bruner ;)
tez tak sądzę aczkolwiek mam pewne wątpliwości czy tylko 2 dni. A to dlatego, że dziś jak do tej pory mamy trzecie co do wielkości obroty, a największe w dołku 28 VII - wymiana ? jest też możliwość narysowania orgra z zasięgiem 1,60. rsi 24, macd wzrostowo - wszystko jest możliwe.
Dnia 2017-08-01 o godz. 13:56 ~obser napisał(a): > Dnia 2017-08-01 o godz. 13:47 ~vito napisał(a): > > jeszcze góra 2 dni podbitki a później kierunek południe innego scenariusza nie biorę pod uwagę , nie ze mną te numery bruner ;) > > tez tak sądzę aczkolwiek mam pewne wątpliwości czy tylko 2 dni. > A to dlatego, że dziś jak do tej pory mamy trzecie co do wielkości obroty, a największe w dołku 28 VII - wymiana ? > jest też możliwość narysowania orgra z zasięgiem 1,60. > rsi 24, macd wzrostowo - wszystko jest możliwe.
To jest właśnie to o czym mówiłem. Perfekcyjne białe marubozu na największym wolumenie od 2 lat ! Jutro zapewne otwarcie z luką i kolejna biała świeca.
nie wiem czym sie tak podniecacie, czy nikt nie widzi tego co sie dziej od jakiegos czasu z kursem akcji calej grupy "mni,hyperion,lark" ? przeciez to nie moze byc przypadek ze na pysk polecialo wszedzie !!! moim zdaniem zadnego odbicia nie bedzie bo i pod co, co jakis czas jest podbitka pare dni a pozniej zjazd schemat jest powtarzalny jak wschod slonca. A i zeby nie bylo ze naganiam to sam jestem ugotowany na larku i mni z potezna stratą.
fenomenalnie rozgrywane z korektami w locie np. rsi na m5 75 wynosil przy 44gr teraz 65, b. daleko może zajść tym bardziej, ze w porownaniu do almy jest ok. 2,5mln akcji mniej w wolnym obiegu a start mniej więcej z tego samego pulapu
Jak kupiłem to 6 dni z rzędu spadek dzis sprzedałem bo nie chce mi się czekać to wzrost 25%. Pie...le to go...no i caly sklad....Obyś rzerzączki dostala....