• Wielki blad Autor: ~perez [46.134.74.*]
    zrobiłem udając zarzadowi ze kurs będzie piol się w gore,zaluje ze kupiłem ich akcje i utopiłem pieniądze,więcej tego nie zrobię a resztę co mam sprzedam w najbliższym czasie..z tego co obserwuje to kurs wygląda na sterowany w jakim celu i jak długo nie wiadomo jednak może to trwać latami, inne spółki rosną systematycznie a tu marazm i stagnacja, szkoda,myślałem ze jest tu potencjał do rozwoju pomyliłem sie brak popytu jest dolujacy
  • Re: Wielki blad Autor: ~syfioza [178.159.171.*]
    ja też się pożegnałem z tym szarym papierem - wszak wiecie do czego służy szary papier :)
  • Re: Wielki blad Autor: ~xtb [83.5.122.*]
    Moim zdaniem kurs jest ostro niedowartościowany, wierze w prezesów że dadzą radę przekonac kupujących by zainwestowali w te społkę i kurs poszybuje w okolice 50-60zł nawet wbrew ZMI może wyżej
  • Re: Wielki blad Autor: ~re [94.254.147.*]
    No ale to właśnie im zależy żeby nie szedł. Z choinki się urwałeś? :)
  • Re: Wielki blad Autor: ~re [94.254.147.*]
    Zamiast się zastanawiać nad waszym "bluechipem" popatrzcie na KCI - papier kosztuje około 1,30 a WK 5,35 na akcję - tu warto zainwestować a nie w jakieś wynalazki :)
  • Re: Wielki blad Autor: ~xtb [83.4.76.*]
    Jak to zależy żeby nie szedł.Przeciez prezesi maja gore akcji,nikt im nie zagrozi a chodzi o to by konkurentom nie opłacało się kupować drogo chyba czyż nie?
  • Re: Wielki blad Autor: ~Anakonda [89.229.63.*]
    Ja myślę że trwa skup i skupującemu jeszcze nie zależy na wzrostach. Kupować warto ale dopiero jak wyraźnie ruszy bo to będzie oznaczało że skupujący się już zadowolił ilością akcji
  • Re: Wielki blad Autor: ~xtb [83.4.76.*]
    Nie widze skup, obroty marne jak w warzywniaku, prezes obiecywał,że poprawi płynność na GPW jednak marnie to wychodzi....generalnie zarzad bardzo sie czai z informacjami o zleceniach, wynikach, prognozach itp...jednak dywidenda z roku na rok wyzsza i jezeli tak dalej bedzie to chociazby pod to mozna kupować, obstawiam,że do 3ch lat tu bedzie ostry ruch byc moze w gore, kto przegapi ten gapa.
  • Re: Wielki blad Autor: ~Alan [94.254.145.*]
    Będzie ruch ale gdy się zacznie to wszyscy będą czaić się jak słonie w trawie. I oczywiście wejdą na górce. Eh życie...
  • Re: Wielki blad Autor: ~xtb [83.4.226.*]
    Jest info
  • Re: Wielki blad Autor: ~ben [83.26.197.*]
    no jest, ale co chodzi?
    Ktos sprzeda akcje ropczyc komus , kto za nie jeszcze nie zapłacił Akcji ni ma, pieniędzy ni ma i ZMI został wydmuszką bez najcenniejszego aktywu?
    A myślałem, że w tym burdelu nic mnie już nie zaskoczy.

• Re: Wielki blad Autor: ~xtb [83.4.226.*]
    Dobrze ze prezesi w pore pozbyli sie udzialow w tym badzie hehehe i maja akcyjki
  • Re: Wielki blad Autor: ~hehe [83.31.225.*]
    ciekawe czy Pan Zaniewicz ogłosi wezwanie i po ile? Jeśli da cenę 30 zł to zarząd straci stołki
  • Re: Wielki blad Autor: ~boni [46.134.73.*]
    Wystarczyło by by zbierał z rynku,po co przepłacać?
  • Re: Wielki blad Autor: ~endriu45 [188.146.166.*]
    Po co się nakręcacie te BIEDAK ... Zaniewicz nie miał nawet na opłacenie podatku a, gdzie na skup .
    Powiedzcie sobie prawdę on jest ----- ZŁODZIEJ ------------- pozostali także . Oni wszyscy to kombinatorzy i złodzieje taki Polski biznes. !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Wielki blad Autor: ~boni [46.134.73.*]
    Biedak nie biedak oby tylko tego Chinczykom nie sprzedał.Ciekawe czy ma jeszcze te akcje
  • Re: Wielki blad Autor: ~bidon [178.211.40.*]
    Hahah no ciekawa cała ta sytuacja. choć i tak z dwojga złego i tak lepiej że on ma te akcje niż by Siwcowi mieli je zostawić. ten to wszystko co dostanie to przepuści. dostał schedę po poprzedniku - roztrwonił. chiny - wtopa. opcje - hazard i wtopa.
    i jak my mamy liczyć na wzrost cen tego gniota z takim gniotem w zarządzie?
  • Re: Wielki blad Autor: ~heh [83.6.211.*]
    tu się robi niezły przekręt -ktoś powinien zawiadomić KNF i prokuraturę
  • Re: Wielki blad Autor: ~aboco [79.184.255.*]
    Dnia 2017-07-26 o godz. 09:13 ~heh napisał(a):
    > tu się robi niezły przekręt -ktoś powinien zawiadomić KNF i prokuraturę

z komunikatu Spółki:
    " O działaniach wymienionych wyżej, byłych członków Zarządu ZM Invest poinformowane zostały również odpowiednie organy państwa."

Kiedy Zaniewicz powinien ujawnić swój stan posiadania?
  • Re: Wielki blad Autor: ~luz [83.31.226.*]
    chyba po dwóch tygodniach
  • CO TU JEST GRANE PANOWIE? Autor: ~clif [83.10.14.*]

http://gospodarkapodkarpacka.pl/news/view/21551/oswiadczenie-zm-invest-s-a

W nawiązaniu do Raportu bieżącego nr 28/2017 opublikowanego na stronie ZM Ropczyce (www.ropczyce.com.pl) dnia 24 lipca 2017 oraz zawartych w nim informacji, iż Spółka

„ZM Invest sprzedała 2.406.586 sztuk akcji na okaziciela na rzecz Pana Wiesława Zaniewicza” oświadczamy, iż nie jest prawdą aby ZM Invest sprzedał Panu Mecenasowi Wiesławowi Zaniewiczowi akcje ZM Ropczyce.

Leon Marciniec,

Prezes ZM Invest S.A.

• Re: CO TU JEST GRANE PANOWIE? Autor: ~re [178.159.171.*]
    coś się zaczyna dziać na KCI :)
  • Re: CO TU JEST GRANE PANOWIE? Autor: ~luz [83.24.151.*]
    ta -kci bankrutuje?
  • Re: CO TU JEST GRANE PANOWIE? Autor: ~xtb [83.7.136.*]
    ZMI chyba taniej nie pusci jak po 25pln a ZMR tyle kasy w gotowce chyba nie ma....i git, jedni maja mniejszosciowy pakiet u drugich a drudzy u tych pierwszych....beda ciagli nawzajem z dywidend hehe......albo niech sie wymienia nawzajem udzialami i bedzie spokój.
  • Re: CO TU JEST GRANE PANOWIE? Autor: ~Alan [94.254.241.*]
    Jak wiele razy pisałem na tym forum: kapitał płynie od chciwych do cierpliwych. I tym razem też tak było i tak będzie, prawda @Perez? A potem płacz, że giełda to szulernia. Eh...
  • Re: CO TU JEST GRANE PANOWIE? Autor: ~perez [37.47.124.*]
    Tak jak pisałem wcześniej czuje się oszukany bzdetami bez pokrycia.Nadrukowali akcji to po co odkupywac kolejne i tak rzadza, mydlenie oczu naiwnym.
[x]
ROPCZYCE -0,45% 22,00 2026-03-25 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.