• Wesołe zabawy kursem Autor: ~Zbyszko [89.73.92.*]
    Ktoś przerzuca z wora do wora, uwalając kurs a leszcze oddają w popłochu. Odbierzecie znowu przy 99 groszach, spokojnie. Najlepsze jest to, że w ten sposób sobie można pomniejszać zysk i robić optymalizację podatkową na spółkach, które w naszym mniemaniu dadzą zarobić a są mało płynne. Wiem to na pewno, bo sam tak robiłem. Gość/goście ustawiają na kupnie duży pakiet na niskich poziomach i wywalają sami do siebie. Leszczyna w popłochu oddaje to co ma. Jak ulica dokupuje to są batony na sprzedaży, żeby tylko kurs nie wzrósł. Tak było wczoraj. Tak będzie i dzisiaj. Jak pójdzie infor w piątek to puszczą wszystko swobodnie i ładnie zarobią. A jak nie - to mają czas i pewność, że kupili w dołku, przy okazji sai sobie nabili stratę.
  • Re: Wesołe zabawy kursem Autor: ~Zbyszko [89.73.92.*]
    A nie mówiłem? Kurs uwalony o kolejne 6% i batonik na 0,65 - oczywiście ukryty. I znów czarna świeca dzisiaj. Takim sposobem w tydzień dojdziemy do 10 gr.
  • Re: Wesołe zabawy kursem Autor: ~Zbyszko [89.73.92.*]
    Winny takiemu stanowi rzeczy jest oczywiście prezes, naczelny dureń RP
  • Re: Wesołe zabawy kursem Autor: ~MILIONER [37.249.9.*]
    Zgadzam się z Tobą kolego!!!! Ktoś się bawi kursem. a idioci oddają !!! Wystarczy pomyśleć że za coś dostali kasę z NCBIR. W poniedziałek wszystko będzie jasne. Kto myśli dokupuje teraz..DZIĘKUJĘ.
  • Re: Wesołe zabawy kursem Autor: ~merdek [31.179.84.*]
    działania na szkodę spółki powinny być karalne !!!!!
  • Re: Wesołe zabawy kursem Autor: ~Paweł [83.8.76.*]
    ci co odaja dzis beda sie zabijali o te same akcje ale po wyzszych cenach

• Re: Wesołe zabawy kursem Autor: ~merdek [31.179.84.*]
    W OBROCIE JEST TYLKO 5 MLN AKCJI ....
[x]
COREY -1,16% 0,34 2026-05-25 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.