• Celowe zaniżanie kursu Autor: ~petrodolar [89.64.41.*]
    Mamy ewidentną manipulację kursem. Celem jest wyleszczenie drobnicy - nie dajcie się na to nabrać. Transakcje odbywają się tylko pomiędzy zaprzyjaźnionymi stronami, drobni nie biorą lub prawie nie biorą w tym kabarecie udziału. Poniżej przypominam ostatnią rekomendację dla spółki:
    Analitycy ING Securities rekomendują "kupuj" dla akcji AviaAM
    2013-08-21
    Analitycy ING Securities w raporcie z dnia 2013.08.20 wydali rekomendację "kupuj" dla akcji AviaAM. Cena docelowa jednej akcji AviaAM została ustalona na poziomie 12.90 zł. W dniu wydania rekomendacji cena akcji AviaAM wynosiła 7.20 zł.
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: sasklacz [198.62.201.*]
    Dnia 2017-07-19 o godz. 13:05 ~petrodolar napisał(a):
    > Mamy ewidentną manipulację kursem. Celem jest wyleszczenie drobnicy - nie dajcie się na to nabrać. Transakcje odbywają się tylko pomiędzy zaprzyjaźnionymi stronami, drobni nie biorą lub prawie nie biorą w tym kabarecie udziału. Poniżej przypominam ostatnią rekomendację dla spółki:
    > Analitycy ING Securities rekomendują "kupuj" dla akcji AviaAM
    > 2013-08-21
    > Analitycy ING Securities w raporcie z dnia 2013.08.20 wydali rekomendację "kupuj" dla akcji AviaAM. Cena docelowa jednej akcji AviaAM została ustalona na poziomie 12.90 zł. W dniu wydania rekomendacji cena akcji AviaAM wynosiła 7.20 zł.

Tak, ale ta rekomendacja to akurat tyle dzisiaj warta co zeszloroczny snieg w ten upal. Niech zbijaja, ja dokupuje.
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~petrodolar [89.64.41.*]
    I tu się chłopie mylisz. Rekomendacja nie została obniżona, więc jest aktualna.
    Ok, ale gdzie jest spolka dzis a gdzie byla w 2013 ? Ja nie mowie, ze jest bledna, tylko podstawy na ktorej ja wtedy wystawiono sa zupelnie inne bo Avia poszla daleko do przodu.
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~bies [79.187.119.*]
    Jakie zaniżanie kursu. Giełda jest słaba. Przy małych spółkach u indywidualnych brak kasy na ciągnięcie na północ. Większość spekulancików opierając się na AT szuka miejsca gdzie urośnie o kilka procent ( napędzają się wzajemnie)i do piachu. Brak kasy , ot i wszystko.
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~lotek [81.190.229.*]
    na jakim poziomie waszym zdaniem można czekać z zakupem? Rok temu zbili na 2,5, więc może będzie powtórka
    Możesz się ustawić nawet na 1,00 - powodzenia:)
    pytam o zasięg spadków od strony technicznej, nie wiem po co ci ten cynizm.
    Szkoda dovado, bo tyle pracy włożył w informowanie o działaniach spółki, a kurs w d...
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~alks [31.130.96.*]
    Ja wywaliłem śmiecia za stratą i już tu nigdy nie wracam.

Nawet jak będą dawać po 0,50 gr i wylizingują 1000 samolotów.

To zwykła spółka śmieciowa.

Tylko mi nie piszcie że to nie jest śmieciowy papier, bo na której poważnej spółce wystarczy 100k usd żeby zbić kurs o 20%???

Tam już któryś rysował jakieś kreseczki, ty też sobie wyrysuj - wtedy wyjdzie ci to co chcesz. Mówisz - masz.
    prawie zabawna odpowiedź
    Zabawna, ale i konkretna. Ustaw się na 1,00 zł.
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~lotek [81.190.226.*]
    poczekam na 3, tam możemy wylądować przy tym tempie zrzucania kursu.
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~nhyt [192.68.51.*]
    zapytaj czy dovado ma jeszcze akcje
    a ty się wstydzisz zapytać?
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~lotek [81.190.226.*]
    właśnie, gdzie zniknął dovado?
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~SSS [91.231.92.*]
    http://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,361180

AviaAM Leasing AB _hereinafter – the “Company"_ announces that the Company together with its subsidiaries _hereinafter – the “Group"_ has completed the sale of fourth Airbus A321-200 aircraft with lease attached. The ownership of the aircraft was transferred to a new owner together with operating lease contracts with a European air carrier.

Firma Aviaam Leasing AB (zwana dalej "Spółką") informuje, że Spółka wraz ze swoimi spółkami zależnymi (zwana dalej "Grupą") zakończyła sprzedaż czwartego samolotu Airbus A321-200 wraz z dzierżawą. Własność statku powietrznego została przeniesiona na nowego właściciela wraz z umowami leasingu operacyjnego z europejskim przewoźnikiem lotniczym.
    Kolejne dobre info, a kurs drętwy jakby dostał obuchem w łeb.
    Tak jak w temacie: manipulacja kursem, która rzecz jasna ma swój cel.
    Wg mnie gra toczy się najprawdopodobniej pod wezwanie, ale możliwe że ktoś zamierza w ten sposób skupić akcje bezpośrednio z rynku (od leszczy), czy też zaprzyjaźniona grupka osób chce przekazać sobie akcje na niskim poziomie.
    Kto sprzeda - jego sprawa. Ja cwaniakom nie oddam ani 1 akcji.
    Na dzień dzisiejszy te akcje warte są 3=krotnie więcej (rekomendacja KUPUJ = cena ok. 13 PLN).
    Ja sobie powoli z kazdej pensji odkladam i dobieram jak pojdzie w dol. Moze byc nawet i 2.5 jesli pozniej bedzie znowu 7.
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~lotek [81.190.228.*]
    dzisiaj na razie spokój. Czyżby koniec zrzutów po kilka kilo w paru pakietach dziennie?
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~petrodolar [89.64.42.*]
    Jak zobaczą, że na tych poziomach nie ma już realnej podaży to odpuszczą. Póki co złodzieje z tramwaju jeszcze nie wysiedli - radzę pilnować swoich portfeli i nie dać się wyleszczyć.
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~lotek [81.190.228.*]
    a jednak dalej zrzutki idą.
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~bies [79.187.119.*]
    Opowiadacie perd... o sterowaniu kursem, cała giełda misiów i średniaków osuwa się pod własnym ciężarem. Dobre infa o II kwartale a kursy w dół.
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~petrodolar [89.64.42.*]
    Ile lat chłopcze jesteś na giełdzie?
  • Re: Celowe zaniżanie kursu Autor: ~sasklacz [94.254.135.*]
    Mysle, czy sie gdzies kolo 4.5 juz nie ustawiac. Moze znow jakas wieksza wymiane pakietami szykuja.

Ja też tak myślę, wszyscy tak myślimy. Tymczasem mamy dramatyczny spadek obrotów (1 sztuka). Marketmaker, pobudka!
[x]
AVIAAML 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.