• nic z tego nie bydzie Autor: ~kulka [83.30.13.*]
    Najaktywniejsze to są moderatory, Janusze internetów
  • Re: nic z tego nie bydzie Autor: ~_ppp_ [31.135.22.*]
    nie jest źle - już myślałem że nic nie uda mi się kupić tanio, a jednak ;)
    Ps. jak coś nadal z woreczkiem czekam - mam jeszcze trochę wolnego miejsca
  • Re: nic z tego nie bydzie Autor: ~kulka [83.30.93.*]
    Żeby Ci się woreczek nie przedziurawil, jak widzisz nikt specjalnie nie jest na to napalony. Po komunikacie, że nie doszła do skutku emisja pp, będziesz miał zjazd na minima
    Dnia 2017-07-19 o godz. 12:39 ~kulka napisał(a):
    > Żeby Ci się woreczek nie przedziurawil, jak widzisz nikt specjalnie nie jest na to napalony. Po komunikacie, że nie doszła do skutku emisja pp, będziesz miał zjazd na minima

ja kieruję się AT, fundamenty mnie nie interesują - jest jeszcze kilka wolnych tzw. rekordów
    Ja z at widzę, że jak emisja nie wejdzie, to będziesz miał po 1,08, czyli od ceny z dzisiaj 28% niżej.
    ja rzadko się mylę, a cel mam jeden szybki zysk 20-30%
  • Re: nic z tego nie bydzie Autor: ~dedalus [188.146.36.*]
    Jeden z głównych akcjonariuszy kupił 300k praw poboru po 30gr. Pewnie po to, że stracić i nie ma zamiaru obejmować akcji nowej emisji. Jak czytam te wasze wypociny to mi ręce opadają.
    ppp - Rzadko się mylę - ego cie wyzeruje.
    dedalus - napisz mi dlaczego nie wziął po 0,01 z rynku tylko po 0,3 żeby poszło od razu w komunikacie? Taki mądry ten akcjonariusz przeplacil 30krotnie? Mało tego było do kupienia po 0,01 lub 0,02?
    Jak się czyta Wasze bzdety i zaklinanie rzeczywistości to nie tylko ręce opadają :))))))))
  • Re: nic z tego nie bydzie Autor: ~Pandora [194.181.81.*]
    Dnia 2017-07-19 o godz. 13:22 ~kulka napisał(a):
    > Jak się czyta Wasze bzdety i zaklinanie rzeczywistości to nie tylko ręce opadają :))))))))

kup se niebieską tabletkę, to Ci pomoże, od czytania tylko niektórym się unosi, szybciej od oglądania
    Spójrz ile Tuora ma kasy ukochanej w mirabadziewiu. Rzucił ostatrntacyjnie ile 60k PLN? Nie wiesz od kogo odkupił może od swojej starej na waciki. Czy musi opłacić kupione pp? NIE najwyżej je straci. A ty masz myśleć że robisz zaje... deal. Jak emisja nie dojdzie do skutku, to tej wydmuszki już nie będzie. Tuora to wie i o to idzie gra.
    :))))))) A co pomaga też Tobiew myśleniu?
    A Pandora to stary naganiacz forumowy :))) odśwież sobie przynajmniej nick
    kuleczko, a co Ty się tak martwisz o cudze pieniądze?
  • Re: nic z tego nie bydzie Autor: ~kulka [188.146.109.*]
    JAK BIERZECIE HAJS ZA PISANIE, TO JEST TO SPORA RÓŻNICA. Lata mijają nic się nie zmienia, płatne hieny, wszędzie.
    http://relacje.miraculum.pl/pobierz-raport/5067
    Dnia 2017-07-19 o godz. 14:24 ~_ppp_ napisał(a):
    > http://relacje.miraculum.pl/pobierz-raport/5067

czekam na kolejne tego typu deklaracje ;)
    Dnia 2017-07-19 o godz. 13:41 ~kulka napisał(a):
    > A Pandora to stary naganiacz forumowy :))) odśwież sobie przynajmniej nick

już ulżyłeś sobie, Kulka? to umyj ręce i przetrzyj monitor
    Potwierdza to tylko co zostało napisane, bez emisji kierunek szambo. PEŁNA DESPERACJA ZEBY TAKI LIST NAPISAĆ.
    Ta spółka jest restrukturyzowana NON STOP OD 2008 ROKU. To zdycha już niemal dekadę.
    Dnia 2017-07-19 o godz. 15:14 ~kulka napisał(a):
    > Potwierdza to tylko co zostało napisane, bez emisji kierunek szambo. PEŁNA DESPERACJA ZEBY TAKI LIST NAPISAĆ.

kuleczko jak masz akcje i uważasz że są nic nie warte to czekam, nie każ mi długo czekać, a jak nie masz i zarabiasz na postach to spoko - ja wszystko rozumiem.
    Ty to jednak potrzebujesz tej tabletki na myslenie :)))))) Jak taki pewien i tyle masz wolnego hajsu to było wciągać PP po 1-2 grosze albo jak twój IDOL po 30 grochow, z milion PP mógłbyś uzbierać :))))) Twoja posty nawet twojego oplaconego CELU się nie trzymają :))) komedia
  • Re: nic z tego nie bydzie Autor: ~dedalus [188.146.36.*]
    Różnica między nami jest taka, że gdyby nie doszło do emisji a kurs zanurkował, wszedłbym tutaj i napisał, że jestem rozczarowany, że dałem się nabrać. A Ty znikniesz i pójdziesz pisać te swoje wypociny na innej spółce.
    Goście zainwestowali kupę pieniędzy i emisja dojdzie do skutku. Bo w przeciwnym razie utopiliby sporo swojej kasy zainwestowanej rok temu i lepiej po blisko 3zł za akcję
    Niestety nie wiesz czy dojdzie, oni też nie wiedzą, stąd te rozpaczliwie komunikaty. Może zniknę, może nie. Emisja emisją, spółka jest niewiele warta póki co. Takie same głodne kawałki serwowala wcześniej i zabcia monika i poprzednicy. Trzesa doopami, bo wiedzą że bez kasy z dodruku nie dostaną finansowania na rynku, i to co zainwestowali przypadnie, bo spółka w końcu upadnie.
  • Re: nic z tego nie bydzie Autor: ~Myśliciel [78.10.222.*]
    Chłopaki weźcie na wstrzymanie, jeśli duzi obejmują akcje i to mocno powyżej rynku, to znaczy że wierzą w spółkę. Dajcie im szanse, Tuora czy Kamola mają taki majątek, że nawet gdyby musieli objąć wszystkie akcje, to nawet by tego nie zauważyli. Pierwszy raz spółka od wielu lat będzie miała sporo gotówki. Pytanie więc jest tylko takie czy tą gotówkę dobrze wydadzą
    Drogi Kulko, rzadko zdarza mi się popełnić błąd, ale jeśli już to nie wylewam żali i nie zniechęcam do spółki innych, tylko wyrzucam ją z obserwowanych i nie przeżywam jak Ty. Sprzedałeś licząc, że kupisz taniej - nie udało się trudno zdarza się nawet najlepszym. Zobacz na akcjonariat i po ile obejmowali akcje i odpowiedz sobie na pytanie, czy będą żałować 1,5 za pp? Jeszcze jedna sprawa skoro władze podjęły decyzję o pp to czy nie konsultowały tego z głównymi udziałowcami? Popatrz na Biomed, tam główni nie chcieli pozwolić na pp, więc robią dodruki celowe, a szkoda.
  • Re: nic z tego nie bydzie Autor: ~kulka [83.30.75.*]
    A może droga?
    O mnie się nie martw, jak to klasyk idzie.
    Oby odratowali ta wydmuszke, kolejnej szansy nie będzie.
  • Re: nic z tego nie bydzie Autor: ~Pandora [31.0.33.*]
    O Kulka zranioną i zfrustrowaną kobietą? O kurczę to ja się wycofuje bo upokorzonego kobietą to moc największa. Kuleczko, kto Cię skrzywdził, że wylewasz tutaj swoje żale?
  • Re: nic z tego nie bydzie Autor: ~Kapitan [37.47.31.*]
    A co za różnica? Płeć to płeć - kupuj pandor
  • Re: nic z tego nie bydzie Autor: ~kulka [83.30.14.*]
    Nie inaczej, pandor siusiaczku, wylenialy naganiaczu. Głupota i kompleksy aż się wylewaja z Twoich postów, golasie
    Dnia 2017-07-20 o godz. 10:11 ~kulka napisał(a):
    > Nie inaczej, pandor siusiaczku, wylenialy naganiaczu. Głupota i kompleksy aż się wylewaja z Twoich postów, golasie

siusiaczku .....??????? czyżby nie wyleczony psychoanalizą kompleks Edypa lub kompleks Elektry????

golasie.....?????? Kuleczko, ale Ty masz niezrealizowane fantazje.....
  • Re: nic z tego nie bydzie Autor: ~kulka [83.30.14.*]
    już kropki, znaki zapytania, brakuje chwilowo na razie wykrzykników i inwektyw. Jesteś jak otwarta książka, czytana po raz kolejny, wiadomo z góry, co będzie na następnej stronie. Wystarczy tylko wykonać ruch, a reakcja jest przewidywalna.
    Dnia 2017-07-20 o godz. 11:32 ~kulka napisał(a):
    > już kropki, znaki zapytania, brakuje chwilowo na razie wykrzykników i inwektyw. Jesteś jak otwarta książka, czytana po raz kolejny, wiadomo z góry, co będzie na następnej stronie. Wystarczy tylko wykonać ruch, a reakcja jest przewidywalna.

Kuleczko, jest mi niezmiernie miło, że jesteś moim stały czytelnikiem, a to że rozpoznajesz mój styl, to dla mnie dodatkowy komplement, no i bardzo się cieszę, ze przylazłaś tu za mną na MIRkę, czuj się komfortowo, jak u siebie.

specjalnie dla Ciebie kilka wykrzykników :))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.103.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,77 2025-11-07 14:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.