ja nie skupiam się na analizie fundamentalnej, bo po wykresie wszystko widać, jeżeli kurs przekroczy 1,6x to znaczy, że fundamentalnie spółka osiągnęła sukces.
a ja nie analizuje wykresu ,,tylko wiem żę PP za 1 grosz, można było kupić i kupiłem za tyle ile mogłem,, plus 1,5 zł ,,to dla mnie tanio było 1,51zł za akcję
Dnia 2017-07-26 o godz. 21:06 ~watapp napisał(a): > a ja nie analizuje wykresu ,,tylko wiem żę PP za 1 grosz, można było kupić i kupiłem za tyle ile mogłem,, plus 1,5 zł ,,to dla mnie tanio było 1,51zł za akcję
to jakby Ci się udało sprzedać za cenę z dzisiejszego zamknięcia jesteś +10% ;), ale jak pójdzie w ślady Bumechu, który dodrukował akcje po 0,75 a kurs jest ok. 0,9x to jest jeszcze sporo miejsca ;) , ale są też na takie dziwne zachowania jak na ORP, gdzie określono godziwą wartość akcji na 2,56 a kurs jest na 2,2x Ps. ja tylko opieram się na wykresach no i czasami na klimacie na forum np. tutaj na wypowiedziach niejakiego kulki ;)
Widzę ppp że masz albo grasz te spółki co ja :-). u mnie dodatkowo CIG BML PXM. Co to tematu lipka tylko troszkę z obrotami. Przy tak małych to jak ktoś ma parę złotych to może rysować co chce.
Dnia 2017-07-27 o godz. 09:13 ~Gorzelnik napisał(a): > Widzę ppp że masz albo grasz te spółki co ja :-). u mnie dodatkowo CIG BML PXM. > Co to tematu lipka tylko troszkę z obrotami. Przy tak małych to jak ktoś ma parę złotych to może rysować co chce.
BML mnie wkurza, na szczęście CRM i ORP zachowuje się zgodnie z moimi przewidywaniami ;)