• książkowy przykład Autor: ~_ppp_ [31.135.22.*]
    czyżbyśmy mieli do czynienia z książkowym przykładem podwójnego dołka?
  • Re: książkowy przykład Autor: ~_ppp_ [31.135.22.*]
    http://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/MIRACULUM
    jak pokona 1,6 to mamy książkowy przykład ;)
  • Re: książkowy przykład Autor: ~watapp [195.242.129.*]
    książkowy przykład jak zaniżyć kurs akcji by kupić PP za grosze, ....ba nawet 1 grosz:)
    ja nie skupiam się na analizie fundamentalnej, bo po wykresie wszystko widać,
    jeżeli kurs przekroczy 1,6x to znaczy, że fundamentalnie spółka osiągnęła sukces.
  • Re: książkowy przykład Autor: ~watapp [195.242.129.*]
    a ja nie analizuje wykresu ,,tylko wiem żę PP za 1 grosz, można było kupić i kupiłem za tyle ile mogłem,, plus 1,5 zł ,,to dla mnie tanio było 1,51zł za akcję
    Dnia 2017-07-26 o godz. 21:06 ~watapp napisał(a):
    > a ja nie analizuje wykresu ,,tylko wiem żę PP za 1 grosz, można było kupić i kupiłem za tyle ile mogłem,, plus 1,5 zł ,,to dla mnie tanio było 1,51zł za akcję

to jakby Ci się udało sprzedać za cenę z dzisiejszego zamknięcia jesteś +10% ;), ale jak pójdzie w ślady Bumechu, który dodrukował akcje po 0,75 a kurs jest ok. 0,9x to jest jeszcze sporo miejsca ;) , ale są też na takie dziwne zachowania jak na ORP, gdzie określono godziwą wartość akcji na 2,56 a kurs jest na 2,2x
    Ps. ja tylko opieram się na wykresach no i czasami na klimacie na forum np. tutaj na wypowiedziach niejakiego kulki ;)
  • Re: książkowy przykład Autor: ~Gorzelnik [37.47.191.*]
    Widzę ppp że masz albo grasz te spółki co ja :-). u mnie dodatkowo CIG BML PXM.
    Co to tematu lipka tylko troszkę z obrotami. Przy tak małych to jak ktoś ma parę złotych to może rysować co chce.
    Dnia 2017-07-27 o godz. 09:13 ~Gorzelnik napisał(a):
    > Widzę ppp że masz albo grasz te spółki co ja :-). u mnie dodatkowo CIG BML PXM.
    > Co to tematu lipka tylko troszkę z obrotami. Przy tak małych to jak ktoś ma parę złotych to może rysować co chce.

BML mnie wkurza, na szczęście CRM i ORP zachowuje się zgodnie z moimi przewidywaniami ;)
    https://atskaner.pl/spolka/info/BIOMEDLUB

zobaczcie AT
    pojawił się techniczny "wisielec" (pierwsza czarna świeca) - mam nadzieję, że się nie potwierdzi
    https://atskaner.pl/spolka/info/MIRACULUM
  • Re: książkowy przykład Autor: ~Kapitan [92.63.45.*]
    Przy takich obrotach techniczna nie ma większego sensu bo można wyrywać wszystko co się chce
[x]
MIRACULUM -1,26% 0,78 2025-10-03 14:31:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.