ale też widać że nie chcą by rosło zbyt szybko pare tysięcy do góry i kilka akcji w dół prędze czy później będzie odcięcie, jednak widzę iż sytuacja robi się coraz bardziej nerwowa
ciebie tu kazak ubiora na jesien i zime, zobaczysz na razie wzrosty to twoje pobozne zyczenia i nie ty decydujesz kiedy ruszy i w ktorym kierunku wiec daruj sobie
przypomne wam ostatnią dużą podbitkę z 0,53 na 0,62 w kilka sesji. był obrót i co? zostaliście z srajtaśmą. kto wywalił po 0,6 i kupił po 0,4x to dzisiaj może spokojnie spoglądać na notowania. reszta w strachu czy brać po 0,55. juz tyle razy wykiwano leszczy i zapewne jeszcze nie raz to zrobią. Ale to wasza decyzja
ja juz się tego pozbyłem. Uwazam ze najblizszym czasie warto myśleś o górnictwie. ja zakupiłem JSW (69 zł), Famur (5,4) i Bumech (0,53). A wy sobie róbcie co chcecie. tylko nie płaczcie ze was ubrali. bo Indata nie ma pod co rosnąć
nie chwalę się bumechem czy innymi spółkami. tylko dobrze zrobiłem ze tego parcha indatę wywaliem i przeszedłem na coś innego na czym mam plus a nie minus. juz od 0,8x piszę ze prezes robi wała. Kłamałem? wcześniej pisał to samo prawdziwy_prezes i Fix-Fax. odezwę się za miesiąc. i może kupie od was po 0,4. Niech tylko podadzą raport za 2 kwartał to zobaczymy kto ma racje. pa
ja tez pisałem ze pelikan, halsky i psychol dymają nas od 0,8x. szkoda ostrzegać. teraz jest podbicie to chłopaki szczytują a tobie glut odpisują groszołapy co chcą jak najwięcej zarobić i ubrać następnych. to się nie produkuj. taka nasza giełda
no może juz wałek z ubieraniem leszczy się skończył. a ja w to nie wierzę i czekam na raport co w nim będzie. wszyscy juz zapomnieli o odpisie 7 mln z topyfi
kazda spółka ma swojego halskiego zeby sterował leszczami. pytałem po ile się wysypie przy kursie 0,5. sugerowałem ze przy 0,55 ale on nigdy nie odpisuje. raz mi odp i się wyśmiał kto brał jego naganiani na powazne i zyczył małych strat.
tam masz tylko 2 600 000 akcji. jak nie upadnie ec2 to nowy zarząd (którego jeszcze nie ma) załatwi 2-3 kontrakty. skupi akcje i kurs powyzej 1 zł będzie (obecnie FF 100%). ale bardziej obstawiam ze zrobią emisję po 10 gr lub upadłość po wcześniejszym ubraniu leszczy na trupa