Według mojej analizy technicznej, obserwacji spółki oraz doświadczenia giełdowego widzę zarobek na takiej spółce jak Star Fitness (SFI) kto ma mózg niechaj myśli.
Mi sie pomerdały? Chyba nie wiesz co piszesz. Spójrz kiedy pisałem o tej spółce, jaka była cena a jaka jest na dzien dzisiejszy. Dałem wam możliwość kupienia tanich akcji, tanie są jeszcze do dzisiaj. Niestety nikt z was nie potrafi tego wykorzystać i zarobić fantastycznych pieniędzy.
- masz info zwieli kredyt by spłacić inny kredyt - jak widać termin nowych akcji był taki by zebrać jak najwięcej kasy i spłacić kredyt , jedna to się nie UDAŁO bo kredyt został wzięty po tym terminie, czyli wiedzieli ile z akcji dostali. - domyslam się jeśli by im poszło dobrze na tych akcjach nowych to by nie brali KREDYTU NA SPŁATE INNE KREDYTU. co ci to przypomina CHWILÓWKA :D
to są te twoje REWELACJE NA WYPAŁ ? HEHE
no to uzasadnij te twoje rewelacje ale jakimiś FAKTAMI
Będą fakty jeszcze się zdziwisz. Widzisz ja mam nosa, wiedzę i żelazne nerwy do inwestowania. Zbieram plotki i je analizuje ograniczam ryzyko i działam. Jak sam widzisz ja zarabiam dosyć porządnie a TY??????? Kto ma mózg niecha myśli.