Ok, zrozumialem jak odswiezyles swojego posta ostrzegawczego - wiadomo, to nie spolka dla wszystkich i ryzyko jest, ale jednoczesnie jest potencjalny upside. Jednak to ja wzrosla Twoja aktywnosc moj drogi totalnie odebralo Ci wiarygodnosc. Takze serio, daj sobie spokoj, bo sie ludzie wyprzedadza, a jak w koncu ruszy to nie bedziesz tu zbyt lubiany
Kazda spolka groszowa z dziesiatkami czy setkami milionow akcji robi zjazd na 3-5 groszy i kisi sie tam latami . Po czym nastepuje albo bankructwo albo scalenie akcji . innej drogi nie ma.
Jak wyjdzie ta sprawa to bankier dostanie za wspoludzial, kasowali informacje ostrzegające przed przekrętem. Nie tylko na tej spolce, sa twarde dowody na lamanie prawa, sa dowody.
Jak wyjdzie ta sprawa to bankier dostanie za wspoludzial, kasowali informacje ostrzegające przed przekrętem. Nie tylko na tej spolce, sa twarde dowody na lamanie prawa, sa dowody.
Dnia 2017-07-17 o godz. 23:17 ~mgs napisał(a): > Ok, zrozumialem jak odswiezyles swojego posta ostrzegawczego - wiadomo, to nie spolka dla wszystkich i ryzyko jest, ale jednoczesnie jest potencjalny upside. Jednak to ja wzrosla Twoja aktywnosc moj drogi totalnie odebralo Ci wiarygodnosc. Takze serio, daj sobie spokoj, bo sie ludzie wyprzedadza, a jak w koncu ruszy to nie bedziesz tu zbyt lubiany
..to nie interesuje mnie czy jestem lubiany czy nie. Będę tutaj towarzyszył wszystkim tym którzy mnie nie posłuchali i się nad nimi pastwił a jednocześnie będę ostrzegał innych przed tą spółką by znowu nie doszło do takich absurdów jak w styczniu.
Dnia 2017-08-18 o godz. 09:55 ~ha napisał(a): > No tak, lakiluuk wcześniej ostrzegal, a teraz już nagania na 18 gr. > Brawo, jestes coraz bardziej wiarygodny
akurat jego nie lubię ale że napisał o 18 groszach? to i tak powyżej wartości księgowej :D
znajdziecie go na NPI Nowy porządek inwestowania to coś co lakiluuk przwidział i teraz dalej zaskakuje. Poczytajcie a zrozumiecie. https://nowyporzadekinwestowania.pl/