Utopiłam tu dużo kasy, przegapiłam JSW , KGHM ; ORLEN; LOTOS itd. itd. , bo od 1 roku tu siedzę ale jestem głęboko przekonana, że i na tym papierze odrobimy straty.
Co ja mam powiedzieć sukcesywnie uśredniałam JSW i kiedy moja średnia wynosił a11,50 sprzedałam w weszłam w ten papier. Nie można się obwiniać widocznie wierzyłam, że tu będzie godziwa cena i mniejsze ryzyko. Stało się inaczej ale szanuje swoją decyzję i czekam już nie zaryzykuję wyjściem. Musimy się dzielnie trzymać najważniejsze aby mieć zdrowie i rodzinę i tu też się sytuacja poprawi, gorąca prośba nie opluwajmy się na forum tylko pomagajmy sobie wzajemnie dobrym logicznym wpisem. Każdy z Nas zrobi jak uważa. Życzę wytrwałości.
Gdzie logika JSW dostał wsparcie finansowe od tej spółki rośnie a my mamy problem z pokonaniem 11,00. Komuś widocznie b. zależy na dołowaniu kursu , myślą , że umęczą inwestora, który pozbędzie się akcji i wtedy będziemy kupowali ale już na dużo wyższych poziomach. Forum jest dostępne dla wszystkich i mam tego świadomość, że czytają nasze wpisy osoby które mają wpływ na nasze emocje dołując a następnie na krótko podnosząc cenę akcji. Życzę Wszystkim Wytrwałym aby ten mój wpis o 11,00 zł. był historią a my Wytrwali będziemy rozmawiać o tej spółce przy cenie 17-18 zł.
Niestety masz racje. Forum energi zawsze bylo pelne gdy spadało lub nie chcialo rosnac, lament straszny. To samo bylo na pzu kiedy nurkowalo, a po przekroczeniu 30pnl cisza jak makiem zasial czyli ludzie bez akcji...jeszcze nie czas
Jesteś w błędzie, jest wielu ludzi jeszcze z akcjami pracowniczymi. Ja kupowałem tez po 17 i miałem pracownicze. Sprzedałem 1,5 roku temu około 12,50 i odkupiłem w tej samej cenie żeby wykazać stratę i zbilansować podatek.
Bardzo dobrze robisz. Jesteś prawdziwym inwestorem - nie tak jak leszcze, co spękali i odsprzedali. Jeszcze zgarniesz dywidendę w przyszłym roku. Cała energetyka urośnie, a ty zarobisz.
Dnia 2017-07-20 o godz. 22:57 ~spec napisał(a): > Bardzo dobrze robisz. Jesteś prawdziwym inwestorem - nie tak jak leszcze, co spękali i odsprzedali. Jeszcze zgarniesz dywidendę w przyszłym roku. Cała energetyka urośnie, a ty zarobisz.
Im wiecej bedziecie produkowac sie tu z wynurzeniami i bólami to dłuzej bedą was trzymać i blokować kurs tzw wyciskanie leszczy to tyle ,polecam nie odpowiadać na takie głupie pytania bo zadaja je ci którzy was gnębią a ja npisze wam tak ,kupiłem duzo i prawie w samym dołku i będe trzymał kiedy uznam ze dobrze zarobiłem
ja mam jeszcze akcje pracownicze... mogłem sprzedać po 27 .. ale trzymam !! co roku płacą coś i zawsze mam na wakacje .. kiedyś sprzedam ale kiedy to nie wiem :) a i dokupuje cały czas mam już prawie 15 tyś papierów.. i poczekam parę lat jak bedą po 30 to sprzedam :)