• Jestem od początku Autor: ~ted503 [82.177.80.*]
    Jestem od początku,kupowałem po 17 zł ciekawy jestem czy są jeszcze tacy frajerzy jak ja .Pozdrawiam
  • Re: Jestem od początku Autor: ~Szalal [89.68.187.*]
    17,35 zł kolego i nie jesteś sam:-). Mozna sie jedynie pocieszać, ze kiedyś to tu lepsze dywidendy były.
  • Re: Jestem od początku Autor: ~inwestor [212.160.172.*]
    Nie jesteś tu sam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.178.54.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jestem od początku Autor: ~Vero [178.42.33.*]
    Ja tez po 17.. ale maly pakiet
  • Re: Jestem od początku Autor: ~gosia [212.160.172.*]
    Utopiłam tu dużo kasy, przegapiłam JSW , KGHM ; ORLEN; LOTOS itd. itd. , bo od 1 roku tu siedzę ale jestem głęboko przekonana, że i na tym papierze odrobimy straty.
  • Re: Jestem od początku Autor: ~wili [46.169.159.*]
    Jak tu wszedłem zastanawiałem się nad Orlenem. I znowu zły wybór. Ale średnią mam dającą mi aktualnie zysk.
  • Re: Jestem od początku Autor: ~Gosia [212.160.172.*]
    Co ja mam powiedzieć sukcesywnie uśredniałam JSW i kiedy moja średnia wynosił a11,50  sprzedałam w weszłam w ten papier.
    Nie można się obwiniać widocznie wierzyłam, że tu będzie godziwa cena i mniejsze ryzyko. Stało się inaczej ale szanuje swoją decyzję i czekam już nie zaryzykuję wyjściem.
    Musimy się dzielnie trzymać najważniejsze aby mieć zdrowie i rodzinę i tu też się sytuacja poprawi, gorąca prośba nie opluwajmy się na forum tylko pomagajmy sobie  wzajemnie dobrym logicznym wpisem.
    Każdy z Nas zrobi jak uważa.
    Życzę wytrwałości.
  • Re: Jestem od początku Autor: ~Mm [188.146.3.*]
    Tylko że logiki tu brak. Jest dojna zmiana...
  • Re: Jestem od początku Autor: ~gosia [212.160.172.*]
    Gdzie logika JSW dostał wsparcie finansowe od  tej spółki rośnie a my mamy problem z pokonaniem 11,00.
    Komuś widocznie b. zależy na dołowaniu kursu , myślą , że umęczą inwestora, który pozbędzie się akcji i wtedy będziemy kupowali ale już na dużo wyższych poziomach.
    Forum jest dostępne dla wszystkich i mam tego świadomość, że czytają nasze wpisy osoby które mają wpływ na nasze emocje dołując a następnie na krótko podnosząc cenę akcji.
    Życzę Wszystkim Wytrwałym aby ten mój wpis o 11,00 zł. był historią a my Wytrwali będziemy rozmawiać o tej spółce przy cenie 17-18 zł.

• Re: Jestem od początku Autor: ~Peter [213.205.198.*]
    Niestety masz racje. Forum energi zawsze bylo pelne gdy spadało lub nie chcialo rosnac, lament straszny. To samo bylo na pzu kiedy nurkowalo, a po przekroczeniu 30pnl cisza jak makiem zasial czyli ludzie bez akcji...jeszcze nie czas
  • Re: Jestem od początku Autor: ~romascano [77.91.45.*]
    Jesteś w błędzie, jest wielu ludzi jeszcze z akcjami pracowniczymi. Ja kupowałem tez po 17 i miałem pracownicze. Sprzedałem 1,5 roku temu około 12,50 i odkupiłem w tej samej cenie żeby wykazać stratę i zbilansować podatek.
  • Re: Jestem od początku Autor: ~RysiekDDZ [94.254.241.*]
    Zamrożone 45 tys papiera po ok 14 zł od ponad roku! Nie sprzedałem jak było poniżej 8 zł nie sprzedam dopuki nie bd 15
  • Re: Jestem od początku Autor: ~spec [78.11.129.*]
    Bardzo dobrze robisz. Jesteś prawdziwym inwestorem - nie tak jak leszcze, co spękali i odsprzedali. Jeszcze zgarniesz dywidendę w przyszłym roku. Cała energetyka urośnie, a ty zarobisz.
  • Re: Jestem od początku Autor: ~Wlazł_i_zlazł [37.47.32.*]
    Dnia 2017-07-20 o godz. 22:57 ~spec napisał(a):
    > Bardzo dobrze robisz. Jesteś prawdziwym inwestorem - nie tak jak leszcze, co spękali i odsprzedali. Jeszcze zgarniesz dywidendę w przyszłym roku. Cała energetyka urośnie, a ty zarobisz.

Im wiecej bedziecie produkowac sie tu z wynurzeniami i bólami to dłuzej bedą was trzymać i blokować kurs tzw wyciskanie leszczy to tyle ,polecam nie odpowiadać na takie głupie pytania bo zadaja je ci którzy was gnębią
    a ja npisze wam tak ,kupiłem duzo i prawie w samym dołku i będe trzymał kiedy uznam ze dobrze zarobiłem
  • Re: Jestem od początku Autor: ~Patryk [176.97.95.*]
    ja mam jeszcze akcje pracownicze... mogłem sprzedać po 27 .. ale trzymam !!
    co roku płacą coś i zawsze mam na wakacje ..
    kiedyś sprzedam ale kiedy to nie wiem :)
    a i dokupuje cały czas
    mam już prawie 15 tyś papierów..
    i poczekam parę lat
    jak bedą po 30 to sprzedam :)
  • Re: Jestem od początku Autor: ~Llok [94.254.241.*]
    Ja mam srednia 18,30. Akcje za ponad 250tys. Rowniez czekam,
[x]
ENERGA -0,11% 18,86 2026-05-29 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać