synku tu akcji można kupić ile chcesz bez ograniczeń i po ile chcesz. Jesteś kozak i wierzysz w bankruta to ładuj pod korek sprzedaj mieszkanie dom samochód i co tam chcesz jeszcze i kupuj present ! Następny naiwniak z marzeniami
A ty skąd się urwałeś? 90% tych co tu są, doskonale wiedzą, że to zwłoki. Na trupach jednak zarabia się najlepiej. Pod warunkiem, że masz czas i nie lokujesz tu wszyskiego co masz - wtedy to hazard. Większość spółek widmo prędzej czy później się odbija. Sam też masz taką świadomość - dlatego tu siedzisz. No chyba, że sprzedałeś i strasznie Ciebie żre od środka ;) Pozdrawiam
mistrzu dobrze ze mnie uświadomiłeś .hehe siedze tu bo ta spolka predzej czy później da zarobić . ja do tego się przyznaje .w odróżnieniu do kilku pseudo altruistów . akcje posiadam średnia to 10 groszy z małym ułamkiem .mam jeszcze troche kasy aby usrednic . he he prawda jest tak tez ze gram tu kasa ktora zarobilem na tej spolce .ryzyko jest zawsze inwestujac na gieldzie wiec elementy hazardu sa nawet przy pewniejszych inwestycjach
No cóż-trzeba uczciwie przyznać-mamy totalny marazm i aktualnie brak sygnałów na wzrost ceny akcji.Są dwie drogi-albo sprzedawać ze stratą lub zerowym kontem i druga-czekać na zmianę trendu.Brak infa i komunikatów ze spółki sugeruje tą pierwszą drogę.Możliwość dalszego rozwoju spółki sugeruje tą drugą drogę.Stąd wniosek-decyzja należy tylko do nas-jaka ?-To jest pytanie za 100 pkt.-Martin EWP. P.S.-ja nadal czekam, a Ty-to już zależy tylko od Ciebie,zależy tylko od Was.
No właśnie-okres wakacyjny,brak komunikatów,niski wolumen,sprzeczne głosy na Forum-to wszystko składa się na aktualny brak zainteresowania spółką na rynku giełdowym .Jedni więc wychodzą ze spółki.inni wyczekują na impuls ze spółki.Na pewno-czeka nas długi czas na powrót na poziomu 20-30 groszy.
nie martwcie się, nie jesteście sami - cierpliwość popłaca. Mam wprawdzie tylko niewielki darmowy (po sprzedaży) pakiecik ale siedzę z nim już 4 m-ce, zastanawiam się czy coś nie dokupić
ja tez mam pakiecik.... dokupił bym więcej ale nie po 10 groni chociaż to dobra cena ale mam pewne zasady od których nie robię ustępstw . dzięki czemu przez 19 lat ustrzegłem się od bankructwa ... chociaż rożnie bywało :-( nawet gdyby to była 99 % pewna inwestycja.a taka na pewno nie jest. ale to wszystko zależny od strategi.widać ze potencjał spadkowy się wykrusza ale ...
Wszystko jeszcze przed nami-mamy czas,jeszcze jest wiele miesięcy do zakończenia roku 2017.Każdy z nas na pewno zaliczy zyski-jedni mniejsze , inni większe.Ci z wysoką średnią mają możliwość uśredniania,inni na tym poziomie nadal dokupują-dlaczego?To chyba pytanie retoryczne ! Czas ten marazm jedynie trzeba przetrzymać-chociaż nie jest to lukratywne i zadawalające na dziś !
Pisząc-zachęcamy lub lub zniechęcamy do wyprzedaży akcji-przynajmniej dajemy wyraz swojemu stanowisku dla innych-natomiast decyzje każdy podejmuje już sam.
Po ile -tzn. w jakiej cenie-będę sprzedawał-po cenie ,w której będę miał zysk min. 30 %P.S.-w tej chwili oglądam obrady Komisji Sprawiedliwości i Praw Człowieka o zmianach w Sądzie Najwyższym.
Min. 30 % -to jest podstawowa baza-należy uwzględnić jaki będzie możliwy trend wzrostowy-wtedy będzie możliwa korekta procentowa w górę-zawsze aktualna sytuacja sugeruje konkretne posunięcia.
Sternik zdaje sobie dobrze sprawę że łatwiej jest obniżyc cenę akcji niż podwyższyć-tym działaniem wprowadza z DUŻYM powodzeniem stan DALSZEJ DEPRECJACJI SPÓŁKI-powód do wyprzedaży akcji.dla tych którzy chcą mieć obrotowy kapitał.
Trzeba dziś obiektywnie napisać, że ten-potocznie nazywając-akcjonariusz ulicy-nie ma dziś wpływu na sternika,który kurs akcji może dowolnie zaniżyć,nie bacząc na stan finansowy i dalszy rozwój Spółki.
W moim interesie jest wzrost ceny akcji -może innym akcjonariusz zależy na spadku ceny ??? Pytanie retoryczne-na spadku ceny akcji zależy tylko s t e r n i k o w i i słupom z nim grającym..Niestety-wciągają to naiwnych !!!!!!!!