Nigdy nie obstawiam kursu.....inwestuje jak pozwala rynek-----pojawia sie sygnał sprzedaży to sprzedaję....kupna to kupuję...nie ma sygnały stoję z boku----działam książkowo i w./g własnej metodologii ,planu......
Dnia 2017-07-25 o godz. 15:51 ~Akcjonariusz napisał(a): > Dnia 2017-07-25 o godz. 10:35 ~as napisał(a): > > Analiza techniczna to potężne narzędzie w rękach znawcy...... > > Aleś ty potężnie mądry jesteś. >
Jedyne narzędzie które moze dac jakąś prognozę to RB mózg całej operacji .
Ps. Po 5 latach sam jestem ciekaw co sie stanie z PRC bo wyjścia sa tylko 2 :) pompa na 4pln. Albo wyjście z gpw...
Dnia 2017-07-25 o godz. 18:04 ~italy napisał(a): > Jedyne narzędzie które moze dac jakąś prognozę to RB mózg całej operacji . > > Ps. Po 5 latach sam jestem ciekaw co sie stanie z PRC bo wyjścia sa tylko 2 :) pompa na 4pln. Albo wyjście z gpw...
Wypowiedziałem się na temat -Próchnika- i nie rozumiem inwestorów ,którzy cały czas siedzą w jednej spółce--sygnał kupna -kupuję, sprzedaży-- to sprzedaję i .......szukam innej spółki ,a nie czekam miesiącami na wzrost lub spadek....
Na to wygląda że ty tez tu siedzisz długo skoro jest możliwość to sprzedaj i wyjdź z tej spółki jest okazja ale chyba jesteś umoczony w akcje i czekasz na tą swoją okazję tezę kupuj albo sprzedaj i szukaj inne spółki.....
Jak kupię to zawsze wstawiam zlecenie stop loss max.strata to książkowe 2% .Ja się nie cackam i wstawiam stratę max.0.4% Jak nie idzie to znaczy że się pomyliłem z analizą i szukam innej okazji do zarobku.
12 lipca---L-0.76.......a 24 lipca H-0.93 .Wzrost -17 groszy tj.22.3 % w ciągu 8 dni sesyjnych........jak to przewidziałeś to zarobiłeś tyle lub mniej,