• Myśleć,to nie boli.... Autor: ~Stefan [94.242.252.*]
    Jak myslicie,jakby nic na rzeczy nie było czy pisaliby o potencjalnej umowie na 100 mln euro??Jakby zależało zarządowi na wywaleniu akcji na podbitce to sprzedałby o wiele więcej...Każdy wie że nie wprowadzanie tych kontraktów w życie ośmieszy spółkę,zmniejszy jej wiarygodność i obniży znacznie cenę akcji...Czy skórka była więc warta wyprawki by żonglować infem ,sprzedać trochę akcji a potem się zbłażnić????Na pewno nie.....Spodziewajcie się tutaj w nastepnym tygodniu wielu dobrych informacji...To jest moje prywatne zdanie....Pozdrawiam
  • Re: Myśleć,to nie boli.... Autor: ~aa [193.200.47.*]
    nc to szambo i wszystko jest mozliwe,ile spólek pisało i co z tego wyszło?:) np.słynny petrol!
  • Re: Myśleć,to nie boli.... Autor: ~Stefan [94.242.252.*]
    Faktycznie,użyłeś dobrego porównania,gratuluję ynwestorze....Jak ty nic nie rozumiesz....Szkoda...
  • Re: Myśleć,to nie boli.... Autor: ~Welts [37.47.70.*]
    Ty zato pozjadałeś wszystkie rozumy, gratulacje:)
  • Re: Myśleć,to nie boli.... Autor: ~Fanpan [37.47.193.*]
    Jeśli dojdzie do podpisania umowy to emisja gwarantowana. Przecież trzeba zbudować fabrykę pod produkcję a nie jak teraz warsztat. Tylko po ile będzie emisja ? Po 5 - 10 czy 20 zł?
  • Re: Myśleć,to nie boli.... Autor: ~konrad [37.47.40.*]
    Dnia 2017-07-16 o godz. 08:41 ~aa napisał(a):
    > nc to szambo i wszystko jest mozliwe,ile spólek pisało i co z tego wyszło?:) np.słynny petrol!

po pierwsze marne porownanie petrol nigdy nie byl na nc,po drugie zobacz sobie spolki nc glg pharma z 60gr na 8zl czy rajdy z 6gr na 70gr,wiec niech kazdy sam podejmuje decyzje inwestycyjne,ciekawy tydzien moze byc na termo2 power,wza juz wtorek spotkanie we wloszech 19-21.07,dofinansowanie takze niech kazdy sam podejmuje decyzje czy kupi czy sprzeda,zawsze beda pisac i naganiacze typu w i zmieniac nicki,ci co posiadaja pisza ze bedzie wzrost ci co nie maja beda naganiac na sprzedaz zeby taniej odkupic a to nie od wpisow zalezy kurs a od komunikatow na espi a nie wpisow typu ze jutro jazda na 50gr bo taki wpis powinien byc poparty czyms a nie rzucony na forum wpis naganiacza,takze niech kazdy sam podejmie decyzje .ps wybicie 1zl do silny sygnal kupna a to czy bedzie w tym tygodniu wybite 1zl to czas i rynek pokaze wedlug mnie spolka tanio wyceniane warto ja miec w porfelu ale decyzje niech kazdy sam podejmuje pozdr
  • Re: Myśleć,to nie boli.... Autor: ~Kowalski [31.0.68.*]
    Rację kolego masz...
  • Re: Myśleć,to nie boli.... Autor: ~robert [83.9.17.*]
    Statystyki nie kłamią. 98% spółek z NC to buble. Sam się przekonałem o tym wierząc w zapowiedzi takich tuzów jak SOFTBLUE czy EC2. Po za tym nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek jakas spółka informowała o POTENCJALNEJ umowie, zawsze to było info o zawartej umowie.. Nauczyłem sie chłodnego podejścia przez te lata
  • Re: Myśleć,to nie boli.... Autor: ~konrad [37.47.1.*]
    Dnia 2017-07-16 o godz. 11:11 ~robert napisał(a):
    > Statystyki nie kłamią. 98% spółek z NC to buble. Sam się przekonałem o tym wierząc w zapowiedzi takich tuzów jak SOFTBLUE czy EC2. Po za tym nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek jakas spółka informowała o POTENCJALNEJ umowie, zawsze to było info o zawartej umowie.. Nauczyłem sie chłodnego podejścia przez te lata

jak odpowiednio weszles ja pamietam soft z 50 na 1,22 ec2 z 1zl na 4zl wiec kij ma dwa konce zalezy kiedy wejdziesz i wyjdziesz
    Myślałem ,że mówimy o inwestowaniu ,a nie o grze. Ja już swoje "przegrałem".

• Re: Myśleć,to nie boli.... Autor: ~konrad [37.47.1.*]
    Dnia 2017-07-16 o godz. 11:22 ~robert napisał(a):
    > Myślałem ,że mówimy o inwestowaniu ,a nie o grze. Ja już swoje "przegrałem".
    >

a co to malo soft 50-122,czy ec2 1-4zl
  • Re: Myśleć,to nie boli.... Autor: ~Zbyszko [89.73.92.*]
    Dobra nie kłóćcie się. Kto chce niech kupuje, kto nie chce niech nie kupuje. Firma ma konkretny produkt, udoskonala go z uczelniami technicznymi, dostaje dotacje, akcjonariat jest w porządku - no może gdyby nie marne próby DT prezesa od czasu do czasu. Fakty są takie, że rynek wycenia te akcje wyżej niż obecnie. Prezes zasiał panikę niepoważnym zachowaniem i dlatego nie przebiliśmy 1 zł. Patrząc od strony technicznej, ale też fundamentalnej, w tym tygodniu powinno to nastąpić. Po przebiciu 1 zł dołączy się tu sporo inwestorów. Oczywiście jak włodarz zacznie sypać akcjami na górce, to znów będzie cofka, pomimo, że nie sypie przecież jakimiś dużymi kwotami. To, że na NC jest dużo wydymuszek to fakt, ale kto CI każe inwestować w taki present24 czy novinę, gdzie na pierwszy rzut oka widać, że to jest jeden wielki wał a komunikaty o 40 % dywidendzie są pod wywalanie akcji.
    Tutaj są umowy warunkowe, warunkowane określoną sprawnością urządzenia. Firma weszła na NC w fazie pionierskiej i jak dotąd z akcji nic nie ma. Oni chcą emitowac obligacje. Ktoś tu zaraz napisze, ze przecież akcje brali po 10 gr. To nic nie znaczy przy free floacie 28 %, bo jakby zaczeli wychodzic z tych akcji to kurs w 3 dni by zlecial na te 10 gr i potem nnkt już tego by nie kupił. Nikt też nie zakłada, ze te umowy sa pewniakami, bo wtedy kurs musiałby być po 20 zł za akcję. Uwzględniając, że nawt większośc spółek z NC to wałki + letni marazm na bananowej to i tak powinniśmy tu mieć 2-3 zł po takich infach.Jakby wtedy zaczał prezes sypać to spandnie zaraz znowu na 50 gr i tyle, będzie po zawodach. Nawet spekulacyjnie warto kupić i trzymać pakiecik, biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw gra jest warta świeczki. A że większość osób myśli tak jak opisałem to popyt będzie spory i powiniśmy przebić 1 zł w tym tygoddniu.
    Przydałoby się żeby ktos pojechał na Walne i zbadał o co kaman i wogóle, bo nie zamierzam komuś nabijać kabzy tak jak tym na EC2. Czy ktoś może znalazł w necie jakiś życiorys tego Jacoba ?
  • Re: Myśleć,to nie boli.... Autor: ~Truda [78.8.117.*]
    Rzetelna i rzeczowa wypowiedź...
  • Re: Myśleć,to nie boli.... Autor: ~Stefan [185.156.172.*]
    Dnia 2017-07-16 o godz. 11:32 ~Zbyszko napisał(a):
    > Dobra nie kłóćcie się. Kto chce niech kupuje, kto nie chce niech nie kupuje. Firma ma konkretny produkt, udoskonala go z uczelniami technicznymi, dostaje dotacje, akcjonariat jest w porządku - no może gdyby nie marne próby DT prezesa od czasu do czasu. Fakty są takie, że rynek wycenia te akcje wyżej niż obecnie. Prezes zasiał panikę niepoważnym zachowaniem i dlatego nie przebiliśmy 1 zł. Patrząc od strony technicznej, ale też fundamentalnej, w tym tygodniu powinno to nastąpić. Po przebiciu 1 zł dołączy się tu sporo inwestorów. Oczywiście jak włodarz zacznie sypać akcjami na górce, to znów będzie cofka, pomimo, że nie sypie przecież jakimiś dużymi kwotami. To, że na NC jest dużo wydymuszek to fakt, ale kto CI każe inwestować w taki present24 czy novinę, gdzie na pierwszy rzut oka widać, że to jest jeden wielki wał a komunikaty o 40 % dywidendzie są pod wywalanie akcji.
    > Tutaj są umowy warunkowe, warunkowane określoną sprawnością urządzenia. Firma weszła na NC w fazie pionierskiej i jak dotąd z akcji nic nie ma. Oni chcą emitowac obligacje. Ktoś tu zaraz napisze, ze przecież akcje brali po 10 gr. To nic nie znaczy przy free floacie 28 %, bo jakby zaczeli wychodzic z tych akcji to kurs w 3 dni by zlecial na te 10 gr i potem nnkt już tego by nie kupił. Nikt też nie zakłada, ze te umowy sa pewniakami, bo wtedy kurs musiałby być po 20 zł za akcję. Uwzględniając, że nawt większośc spółek z NC to wałki + letni marazm na bananowej to i tak powinniśmy tu mieć 2-3 zł po takich infach.Jakby wtedy zaczał prezes sypać to spandnie zaraz znowu na 50 gr i tyle, będzie po zawodach. Nawet spekulacyjnie warto kupić i trzymać pakiecik, biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw gra jest warta świeczki. A że większość osób myśli tak jak opisałem to popyt będzie spory i powiniśmy przebić 1 zł w tym tygoddniu.

Czytać i wyciągać wnioski,czego trzeba więcej...
[x]
COREY 2,06% 0,35 2026-05-26 12:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.