• Raport dostępny Autor: ~Jarek [145.239.80.*]
    Udostępnili nowy raport link przynajmniej wiadomo, że ktoś tam jeszcze oddycha.
  • Re: Raport dostępny Autor: ~asdf [79.186.22.*]
    w tym raporcie nic nie ma poza tym że przychody spadły, oni nie mają o czym pisać i jakieś zapychacze o otoczeniu ekonomicznym, sztucznie wymyślony gniot do grzania ze słabej nieinnowacyjnej branży, który pchany jest z braku laku bo nic innego nie ma
  • Re: Raport dostępny Autor: ~razdwatrzy [91.241.41.*]
    Dnia 2017-07-15 o godz. 14:41 ~asdf napisał(a):
    > w tym raporcie nic nie ma poza tym że przychody spadły, oni nie mają o czym pisać i jakieś zapychacze o otoczeniu ekonomicznym, sztucznie wymyślony gniot do grzania ze słabej nieinnowacyjnej branży, który pchany jest z braku laku bo nic innego nie ma

Skąd Ty spadłeś??
  • Re: Raport dostępny Autor: pandorinium [159.205.241.*]
    To taki dobry wujek, którzy poświeca swój czas i swoje życie abyśmy my nie tracili kasy. :)
  • Re: Raport dostępny Autor: ~reit [185.112.158.*]
    ale racje ma że w tym raporcie nic nie ma, a spadek dynamiki zwalany na opóźnienia
  • Re: Raport dostępny Autor: pandorinium [159.205.241.*]
    A to jest pierwszy raport miesięczny na tej spółce? Oczywiście, że nic nie ma i równie dobrze mogliby je przestać publikać, ale tak robią i tyle. Jak ktoś chce to sie wszystkiego czepi, bo to jest prostsze niż inwestowanie za prawdziwe pieniądze.
  • Re: Raport do Autor: ~Lugis [94.254.166.*]
    To jest raport bez znaczenia
    Spółka i tak mocno sie rozwija co widać w wynikach kwartalnych i tyle
  • Re: Raport do Autor: ~razdwatrzy [91.241.41.*]
    do pandorinium.
    Nie chce mi się rejestrować na parkiecie, ale moja średnia cena to 19 gr. :) i troszkę tego mam
  • Re: Raport do Autor: pandorinium [159.205.187.*]
    Nie bardzo wiem, o co chodzi. I w ogóle wiesz, mnie nie interesuje ile masz, co masz i po ile. :)
  • Re: Raport do Autor: ~Velom [91.196.10.*]
    Witam,
    dlaczego teraz kurs schodzi w dół ... czyżby co po niektórzy realizowali zyski ? Czy może październikowa dywidenda nikogo nie interesuje ? Nie rozumiem spadku kursu...
  • Re: Raport do Autor: ~www [193.192.177.*]
    jak wzrosło 300% to musi spasc jak kupiłes na górce twoja strata, zero popytu kurs sie bedzie szedl w dół, nie ma komu oddac towara :)
  • Re: Raport do Autor: ~Aloha [91.196.10.*]
    Kupiłem nie na górce.Nie tracę. Chodzi mi czy i kiedy się zatrzyma. Czy będzie to średnia z sesji 3m czy 6m czy może inna ?Chciałbym oszacować do jakiego progu będzie spadać.
  • Re: Raport do Autor: pandorinium [159.205.211.*]
    W teorii niżej jak jeden grosz nie spadnie. :) Polecam również szklaną kulę, potrafi przewidywać przyszłość
  • Re: Raport do Autor: ~www [46.238.241.*]
    czyzby dzisaj pozniej 10 zl ??
  • Re: Raport do Autor: ~re [178.159.171.*]
    obserwujcie lepiej KCI
[x]
LUG 0,00% 1,70 2026-05-14 14:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.