W wyniku przeprowadzonej subskrypcji, Spółka zawarła z inwestorami instytucjonalnymi oraz indywidualnymi łącznie 31 umów objęcia akcji serii F, na podstawie których inwestorzy obejmują wszystkie zaoferowane im Akcje za łączną kwotę 2,925 mln zł. Zarząd Spółki pragnie przypomnieć, że będzie się ubiegał o wprowadzenie Akcji do obrotu w alternatywnym systemie obrotu NewConnect, w związku z czym zamierza dokonać ich dematerializacji.
Bedziemy wielcy czekac zabawa dopiero tu sie zacznie, wciaz i tak jest tanio. Zabawa tu sie toczy nie o jakis NC .Czas tu zrobi swoje. A spolka jak tu wypali poszerzy dzialalnosc i systematycznie bedzie zwiekszac wartosc.Nie chce niedowiarkom pisac za jakis czas A NIE MOWILEM.Inwestujcie a nie gracie na kilka % .Perspektywy mamy ogromne.
Gdybym tylko miał trochę wolnej kasy to po tej cenie bym chętnie kupił. Info wrzuciłem licząc na jakieś komentarze i opinie, bo nie ukrywam że na giełdzie jestem dość krutko. Brzmienia to faktu że na tym papierze planuje posiedzieć przynajmniej do końca roku. Pozdrawiam
Fakty tu sa takie ze teraz ciagle trzepia tych co maja a ulica trzyma sie z dala bo mysli ze drogo...i tak ma byc.Koniec koncow bedzie tak ze bedzie glowny parkiet i kto wie co wiecej.Mysle ze ten papier nie tylko na gieldzie ale tez w raportach bedzie znacznie wiecej wart.I ta wartosc bedzie miec pokrycie bo tu plany poltora roku patrzac na powiazane spolki siegaja do tylu.Trigon nie jest tu z przypadku tez byl juz nagrany.Im wiecej odda osob tym wiecej zarobimy .Taki jest NC ludzie leca kiedy sa obroty i wzrosty.Tu mamy inwestycje byv moze i na lata .A nie gre spekulacyjna.
moje inwestycje interia.pl wczorajszy obiecujący komunikat - rozmowę z prezesem o udanej emisji, nadsubskrypcji i trzech inwestorach instytucjonalnych. Za parę tygodni poznamy szczegółowe plany firmy, a tu nikt nie kupuje
Lock-up na nowe akcje 24 miesiące. Czyli nie będzie dystrybucji nowych akcji objetych po 2,65 zl a inwestor, który kupił 1mln 300tys akcji liczy na wielki sukces firmy.
Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem. Nie wprowadzaj innych w błąd.
Chodzi o 4,5 mln.akcji będących w posiadaniu GLG.
Nowa emisja to seria F 1,3 mln. która po otrzymaniu zgody od komisji może zostać wprowadzona do obrotu.
11zl za miesiac, jeszcze przed ogłoseniem strategii na najblizszy rok i ubieganie się o dofinansowanie do badań nad drugim lekiem, jaki jest wymóg obrotów by wejsc na rynek glowny, to tylko kwestia wymaganej kapitalizacji?
zdecydowany brak zainteresowania, bez ogłoszenia czegoś nowego-konkretnego wystarczy jeden niecierpliwy, jedno zlecenie i mamy Twoje 4 złocisze, może szorowanie po d.....ach
Panowie, ja tu obecnie widzę ewidentne upłynnianie papiera przez kogoś kto ma większy pakiet. Scenariusz ten sam od paru dni: pogonienie 1-2k papiera po znacznie minusowym kursie a pózniej kupno paru sztuk dla podbicia kursu. Słabo
Nie wiem ile czasu i ile ktoś ma papiera, starczy ze ktoś brał po 0,6 pln dajmy na to 50k akcji, zeby z tego wyjść nie wystarczy nawet miesiąc, ogólnie w papier wierze ale rozumiem ze jak ktoś ma obecnie 900% zarobku to chce to zcashowac
Szczerze to się nie obrażę , nawet jeżeli jest jak mówicie. Jak ktoś zwali kurs to chętnie dobiorę więcej , drugiej spółki z tak ogromnym potencjałem do wzrostu próżno szukać na NC
Dnia 2017-08-01 o godz. 15:50 ~Eszkebareszke napisał(a):
> Jak ktoś zwali kurs to chętnie dobiorę więcej , drugiej spółki z tak ogromnym potencjałem do wzrostu próżno szukać na NC >
Tak samo myślę i to samo zrobię. Dodam tylko, że tutaj trzeba czekać. Pisałem kiedyś, że to lepsze od lokaty długoterminowej, ale rozumie że nie wszyscy mają czas i nerwy. pozdro.
póki co nie widać tu kupna, a Sylwcia i Celinka ostro dzisiaj szusowały. Nasza Golgotka też potrzebuje środków na badania. Jak się skończą te z dotacji to ogłoszą swoje ambitne plany jak Selwita i będziemy mieli nową emisję, a prawie na pewno przy zapowiadanym przejściu na główny parkiet GPW / umowy z Trygonem i jeszcze jednym doradcą /. A wtedy pewny zjazd chyba, że wcześniej zapowiadany komunikat i kurs 2-cyfrowy. Pocieszające, że Trygon ma zamiar uczestniczyć w ewentualnej emisji i wprowadził swojego przedstawiciela do rady nadzorczej - czy się myle ?