ostatnio było podobnie wszystko na kupnie znikło jak się wyprzedali batony na kupnie się pokazały i ci co sprzedali zostali z ręką w nocniku mówisz 30 gr po infie na pewno dojdzie ale ja licze na wyżej dużo wyżej ciekawi mnie ta zmiana na aktywach jak miało być te wczesniejsze info też zaniżyli żeby nakupić
chyba masz rację ale ciekaw jestem czy czekają na info czy już po tej informacji zaczniemy iść w górę. Dzisiaj na drugim fixie po lewej było 999k więc ktoś ostro chce wykupić po tej cenie to jest wartość ponad 100 tyś
nie patrzyłem to nie wiem ile było ale ta wartośc aktywa wzrosła napewno było 100 daje do myślenia teraz 621 to duży wzrost mówie ci czekają aż się wyprzedadzą żeby pojechać w góre jak by postawił baton to mało kto by oddał
no statnio już miałem puscić po 11 gr a tu nagle info jest wstępne info to musi być i drugie o finalizacji zobacz rozstaw blokada na 16 gr potem już mało co oni coś wywalają leszcze swoje im dokładają nikt nie gwarantuje że jak sprzedam czy następny fix odkupisz taniej czy już baton się nie pokaże i blokada mówisz że było prawie 1 mln na kupnie szkoda że nie patrzyłem dziś znowu zakupiłem ciekawe czy jutro zwrot bo ta blokada na 16 gr może też byc sztuczna na zastraszenie fajnie jak by odebrali wszystko po 12 gr i o 15 stej 13 zaliczyć
tu masz racje sam kiedyś skakałem ze spólki na spólke ze słabym rezultatem nawet bardzo słabym a jak przeważnie sprzedałem to co miałem za nie długi czas poszła w góre i krew mnie zalewała wzrost aktywów to już dobry znak