Już pare razy ostatnio energa atakowała pułap 11zł. Rano rajd był obiecujący ale wolałem nie ryzykować tym razem bo jest całkiem możliwe, że znów zanurkujemy w okolice 10zł, ale fakt z tym 10,95 to na farcie.
Mysle ze w tym tygodnie jest szansa na atak do 12 ale realnie 11.60 obstawiam ale zobaczymy :) jak Enea daleko poszla to i czas na PGE i ENerge ze rusza z pociskiem ale tyko wiedza Ci co maja najwiecej fundusze kiedy zrobic zeby Energa szla do przodu . A po 2 moim zdaniem pojdzie niedlugo w ciagu 3 miesiecy nawet do 17 bo wszystkie spolki panstwowe leca do góry dlaczego bo PiS i wladze chca tego zeby byly nasze spolki silne i mialy duze wzrosty .. to nie ze PO okradalo bralo dla siebie kase i robila tak zeby upadly spolki ..
Jestem już na giełdzie kilka lat i ciągle nie mogę wyjść z podziwu, że są tu osoby które piszą co zrobiły, że kupiły po takiej cenie albo sprzedały - co to kogo obchodzi, po co mi ta wiedza, co mi to da .... uffff :(
Czy nie mialem racji do co tego ze cena w tym tygodniu bedzie 11.60 lub 12 zl :) pisalem to w poprzednim tygodniu ze w tym tygodniu cena bedzie taka :) ale mysle ze mozemy liczyc na wiecej jezeli tak bedzie dobrze szlo jak dzisiaj :) a do konca wrzesnia licze spokojnie na 16 lub wiecej :) ja sobie trzymam mialem na minus 36 kola teraz juz jestem na plusie :) wiec sobie cierpliwie czekam na duze zyski
Po tych wynikach i trzymaniu ceny tak dlugo, czego najlepszym przykladem jest roznica do ENEA, wcale bym sie nie zdziwil, gdyby na koniec dnia nie przewalili sporych pakietow po cenach 11.80-12.00.